Бъди звезда в леглото

Бъди звезда в леглото

Бъди звезда в леглото

Искате да превърнете секса в незабравимо и за двама ви преживяване и да накарате партньора си да изтръпва само при мисълта за вас. Продължаваме да споделяме с вас тайните на най-популярните порно звезди. Не се страхувайте да ги приложите на практика... това ще ви достави неподозирано удоволствие.

 

Познавай себе си

Какво прави доброто момиче: Смяташ самозадоволяването за срамно и рядко опитваш, а когато го правиш не си признаваш.

Тайната на порно звездата: Не се притесняват да изследват всяка част от тялото си и да открият какво им доставя наслада. Знаят, че да правиш секс без да знаеш какво ти харесва е като да тръгнеш на дълъг път без карта.

Страстен съвет: Ако соло изпълненията те отегчават покани половинката си и му преподай урок за удоволствието ... твоето удоволствие! Той трябва само да гледа... ако може.

 

Говори

Какво прави доброто момиче:
Притесняваш се да говориш по време на секс и затова се ограничаваш само до няколко "о, да", например.

Тайната на порно звездата: Мъжете са състезатели по природа и им харесва да знаят, че са най-добрите във всичко, което правят. Всяка уважаваща себе си порно звезда знае, че вербалното изразяване на хоризонтални удоволствия кара всеки мъж да полудее.

Страстен съвет: Свикни с пикантните разговори като предварително помислиш за някои секси реплики. В леглото можеш да започнеш като тихо му описваш какво точно чувстваш и желаеш в момента или го попиташ дали му харесва, когато го целуваш така.

 

Бъди секси!

Какво прави доброто момиче:
Разхождаш се из къщи все едно отиваш на фитнес? Секси ли е? И ние не смятаме така.

Тайната на порно звездата: Мъжете пожелават първо с очите си и порно звездите знаят това. Те носят секси бельо, а понякога дори не свалят високите си токчета по време на работа, само за да направят преживяването още по-интензивно.

Страстен съвет: Почукай на вратата му облечена с дълго палто... и секси бельо под него, или го посрещни само по извисяващи се до небесата токчета и страхотна прическа. Покажи му, че е заслужил усилията ти. Това ще запали сърцето... и желанието му.



0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay