Задължителните са точно десет

10 вида обувки, които всяка жена трябва да притежава

Изкушението да пълните гардероба си с пухкави, блестящи, двадесетсантиметрови обувки е непреодолимо, но и неразумно. Има много по-рационална стратегия за създаването на една достойна лична колекция от обувки. А така или иначе, след изпълнението ѝ, ще можете да се сдобиете и с други чифтове, които са ви присърце.

Следните 10 предложения са женствени и винаги ще са актуални, пък и ще бъдат вашето спасение във всеки момент на криза от типа "Нямам какво да обуя!".

Градски
Ботушите са чудесно притежание, особено в месеците с "р" в името. Независимо дали харесвате по-ниски модели или сте пристрастени към комбинацията "чизми с къса пола", черните кожени ботуши с равна подметка или нисък ток са решение за много ситуации.

Балерински
Тези пантофки придават на ежедневните рокли и дънките парижко очарование. Ще ви спасят, когато на сутринта ви се налага да излезете, а цяла нощ сте танцували на високи токчета. Ако пък заложите на ярките цветове при избора си, ще си гарантирате добро настроение, когато ги обуете.

Платформи
Наистина няма начин да отидете на пазар или на разходка в бляскави официални обувки. Ето защо ви предлагаме да се сдобиете с платформи, които ще бъдат достатъчно елегантни за стила ви, но ще ви осигурят и необходимия комфорт за продължително ходене.

Гуменки
Кецове, маратонки или както още ги наричате. Удобните спортни обувки имат място в гардероба ви, въпреки вашето негативно отношение към тях. Може да изглеждате женствено дори с нещо толкова спортно, стига да изберете подходящ модел и цвят.

Токчета
Обикновените черни обувки с висок ток не напразно са дефинирани като "класически". Те са уместен избор и за офиса, и за вечерята след работа. А елегантността ви с един чифт такива обувки ще бъде неоспорима.

Метални
Чифт в златно, чифт в сребърно, там се крие главното "Ч". Чудесни, чаровни, тези обувки търпят всякакви своеволия и пак стоят на място. Пък и усещането да погледнете надолу към краката си и да се усмихнете, е незаменимо.

Велурени
Обувките от велур са великолепно решение за есента. С дънки или клин, те ще приковат вниманието на всички върху личния ви стил. Само бъдете предпазливи – ако вали, по-добре се спрете на нещо друго за обуване.

Летни
Не си мислете, че сезонът им е минал – той тепърва предстои. Ако сега си купите сандали от разпродажба, следващата пролет ще бъдете една от първите, престрашили се да обуят нещо леко и удобно.

Любими
Идва ред и на обувките, които ще ви носят удовлетворение ден след ден. Независимо дали само ще ги изваждате от гардероба, за да им се любувате, или няма да ги сваляте от краката си. Те ще бъдат там, специално за вас. И са последното ценно попълнение в десетте задължителни за притежание чифта обувки.

217 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 01.11.2011|14:07
Мисля, че е напълно вярно, написаното в нея. Аз самата обожавам обувките, както повечето жени, които даржат на ваншния си вид.
1
Не е посочен 01.11.2011|13:10
Нямам от какво да се притеснявам, имам всичко което трябва. Само обувки на платформа нямам, но аз съм достатъчно висока и нямам нужда от такива, не че ни харесвам. Преди време изобщо не бях луда по обувките. Купувах си когато ми се скъсат и не ме интересуваше много много с какво съм обута, стига да ми е удобно. Сега обаче не е така и се старая да имам различни чифтове, за различни поводи. Все пак съм жена. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay