Обувки vs. Мъже

Защо обичаме обувките повече от мъжете си?

Страстта на жените към обувките не може да бъде прикрита. Някоя от вас може и да се преструва, че няма отношение по тази тема. Трябва да знае обаче, че колкото по-дълго отрича проблема си, толкова повече ще се задълбочава той. Затова по-добре да признае, че е една от нас, и да чете нататък.

 

Жените постоянно търсят нови и нови обувки с изгарящото желание на колекционер да открие определен безценен експонат. Евтини и скъпи, красиви и грозни - изборът на обувки изобщо не се влияе от техните качества. Покупката е по-скоро ритуал по оглеждане на моделите, търсене на номер, пробване, любуване в огледалото, обмисляне на възможните комбинации с вече наличните дрехи и аксесоари...и разбира се, свръх удоволствието – плащането. Като че ли огромен товар пада от плещите на жената, когато заедно с това портмонето ѝ олекне с 10(0) лева.

 

Жените обичат обувките си. Обичат ги повече и от обичаните си мъже! А аз се сещам за поне три причини тази любов да е толкова обсебваща. И да измества човешките взаимоотношения.

 

Един чифт обувки винаги би ви принадлежал, само и единствено на вас, дори да имате още десет като него. Или даже по-добри. Той не ревнува и не ви държи сметка дали с друг чифт сте прекарали целия ден, или кой чифт сте избрали да ви придружи на парти. Обувките не питат, те са верни безрезервно. Без уговорки и намеци. Само ваши.

 

Един чифт обувки би се разхождал с вас без да мрънка, че се е изморил. Би обиколил всички магазини в мола. По два пъти. Ще угоди на всичките ви желания. Дори да ви хрумне да излезете посред нощ, в последния момент – на него няма да му се е доспало вече. И няма да гледа мач точно по това време. Когато имате нужда от него, той просто ще бъде до вас.

 

Един чифт обувки ще напусне кутията си, за да ви придружи, когато на вас ви скимне. Въпреки че цяла зима не сте се виждали. Той няма да ви замени, а ще се радва, че отново сте се сетили за него.

 

Един мъж... При мъжете е малко по-различно. Ние не можем без тях. И страшно много ги обичаме. Но не повече от най-верния ни спътник в живота. Обувките.

45 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.06.2011|11:58
Наистина обувките са ни по-верни от мъжете, не мрънкат, не се сърдят и не ни притесняват, когато не искаме. Всяка жена обича много да си ги купува, но аз като си признавам, че обичам повече дамските чанти и постоянно мога да си купувам нови и нови. Разбира се една хубава чанта трябва на първо място да се вписва идеално с обувките с които ще се носи, така че едното върви с другото и е неизбежно да си купиш нова чанта, без нови обувки. Дори според мен магазините, в които се продават тези стоки, трябва да са обединени, а не отделно и когато искаш обувки да могат да ти предложат и същата чанта, и обратно, а не да обикаляш като луд, за да успееш да ги съчетаеш успешно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay