Защо Ким Кардашян се обърна към сурогатна майка за бебе № 3 и бебе № 4

Защо Ким Кардашян се обърна към сурогатна майка за бебе № 3 и бебе № 4

През януари 2018 г. Ким Кардашиан и Кание Уест станаха родители третото си бебе, дъщеря на име Чикаго Уест, която се появи на бял свят чрез сурогатна майка. Ким роди първите си две деца, но двете бременности доведоха до сериозни усложнения, затова Ким избира сурогатна майка за износването и раждането на третото и четвъртото си дете. По-малко от година след раждането на Чикаго, Ким и Кание обявиха, че очакват бебе номер четири в началото на май, отново с помощта на сурогатна майка.

По време на първата си бременност Ким преживя прееклампсия, състояние, засягащо пет до осем процента от всички бременности, характеризиращо се с високо кръвно налягане и протеин в урината, което също води до по-бавен приток на кръв към плацентата. Състоянието е рисковано както за бебето, така и за майката, с усложнения, включително ограничен растеж, разкъсване на плацентата и преждевременно раждане. На уебсайта си Ким се оплакваше от подуто тяло и лице, което води до болка, но усложненията не спряха дотук.

След раждането на Норт, акушер-гинекологът на Ким открива, че има плацента акрета, което означава, че плацентата й е прикрепена твърде дълбоко към стената на матката. Акушерът на звездата трябваше да изстърже плацентата от матката й и Ким претърпя операция, за да се отърве от останалата тъкан. "След раждането се предполага, че плацентата ще излезе, но моята е заклещена", каза Ким пред списание Elle. Ким отново страда от прееклампсия по време на бременността си със Сейнт.

След като се справиха с тези състояния, Ким и Кание избраха да използват сурогатна майка. Ким каза: "Въпреки че в миналото съм използвала термина сурогат, гестационният носител всъщност е техническият термин ... Традиционният сурогат дарява яйцеклетката си, изкуствено се осеменява със спермата на бащата, а след това носи бебето до термина. Имплантирахме оплодената си яйцеклетка в нашия гестационен носител, бебето ми е биологично мое и Кание.", казва Ким.

Ким изрази своята благодарност към гестационния носител на Чикаго, като каза: "Това не е за всеки, но аз обичам моя гестационен носител и това беше най-доброто преживяване, което някога съм имала. За нейното четвърто дете Ким използва различен гестационен носител.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay