Защо да носим сатенени поли това лято?

Защо да носим сатенени поли това лято?

Има нещо изключително елегантно в сатенираната пола с дължина под коляното. Обожаваме и дългите елегантни панталони, но има дни, в които искаме да добавим допълнителна женственост към тоалета си и тогава избираме стилна миди пола. Тези поли носят друга енергия, която панталоните и минижупите не могат да постигнат. Ако до сега не сте носила подобно нещо, то те съветваме да го направиш, защото усещането е съвсем различно.

Но преди да разгледаме няколко различни модела, нека първо разграничим какво отличава стила на тези дрехи от обикновената дълга пола. Плъзгащите се, сатенирани/сатенени поли са изработени от тънки материи и прилепват към бедрата, създавайки V-образна форма. Обикновено се носят през топлите месеци, но ние сме ви показвали как да носите такива рокли и през есента. С боти и пуловер се получава страхотна комбинация! Но да не се отплесваме!

Макси роклите са навсякъде в наши дни, но истината е, че полите просто позволяват повече възможности за стилизиране. Една пола може да ви осигури поне 20 тоалета, не мислите ли? Освен това те са достатъчно елегантни, за да ги носите като гост на сватба и достатъчно небрежни за ежедневните ви задачи. Много често виждаме навън дами, които комбинират такива поли, комбинирани с маратонки и същевременно изглеждат зашеметяващо. По принцип няма нищо, което една сатенена пола да не може да направи за визията ви, така че нека да видим кои модели са модерни това лято!

На първо място е класическият модел, който смятаме, че е задължителен в гардероба ви. Можете да носите тази пола по всевъзможни начини, както с топ от същата материя и високи точкета, така и с тениска и маратонки/кецове.

Защо да носим сатенени поли това лято?

След това идва ред на модел с цепка, който придава още повече елегантност на походката ви, когато се разхождате навън. С този вариант можете да се появите на официално събитие и ви гарантираме, че всички погледи ще са насочени към вас.

Защо да носим сатенени поли това лято?

Но все пак е лято и имаме нужда да добавим повече цвят в облеклото. Независимо дали ще изберете класическа кройка или модел с цепка, то при всички положения би било страхотно да пробвате една такава пола с флорален принт или друг разноцветен десен.

Защо да носим сатенени поли това лято?

Кой вашият фаворит? Споделете с нас в коментарите!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay