10 любопитни факта за Кристина Агилера

През 1999 г. Кристина Агилера издава дебютния си албум и моментално се изкачва до върха на поп класациите на Billboard. Първият ѝ сингъл Genie In A Bottle, песента, която слушаме и днес, дори след 23 години, накара света да се влюби в музиката на Кристина. Днес тя е една от най-продаваните музикални изпълнителки на всички времена. През декември навърши 42 години. И така, нека научим малко повече за нейния личен и професионален живот:

Израснала е с разведени родители

Родителите на Кристина се разделили, когато тя била на 6 години и заедно с майка ѝ се преместили при баба ѝ. По-късно в живота си Агилера трябвало да преодолее травмите от детството си, за да бъде способна да има истинска и нормална връзка. 

Кристина била критикувана в училище заради таланта си

Агилера искала да бъде певица от дете и била известна на местно ниво със своя "златен глас". През 1990 г., когато е на 10 години, тя се появява в телевизионно шоу, наречено Star Search, но за съжаление тя не печели конкурса. Тази телевизионна изява обаче накарала децата от 2-те гимназии, които посещавала, да я критикуват още повече, въпреки факта, че е наистина талантлива.

Първият ѝ албум, Christina Aguilera, е нейният най-продаван албум досега

Албумът дебютира под номер 1 в американския Billboard 200 и през първата седмица били продадени цели 253 000 копия. Първият албум на Кристина е един от най-продаваните женски албуми с над 14 милиона продадени копия по целия свят. Това също ѝ донесло награда Грами за най-добър нов изпълнител на 42-рите годишни награди Грами.

Тя се развежда, когато е на 31 години

Кристина и Джордан Братман се запознали, когато тя била само на 21 години и се оженили 3 години по-късно, на 24. За нея Братман представлявал любов, стабилност и безопасност - качества, които тя никога не е получавала от мъжка фигура, докато расте. Но въпреки че тя усещала, че могат да прекарат остатъка от живота си заедно, не всичко свършило така, както първоначално го планирали. Двамата се разделят след 5 години брак.

Кристина е сгодена за Матю Рътлър от 8 години, но все още не планират да се женят

Кристина и 5 години по-младият ѝ годеник се запознали през 2010 г. и по-късно започват да излизат. През 2014 г. Матю задал въпроса и Кристина казала "да". Оттогава двамата са щастливо сгодени. 

Кристина и Матю не искат да бързат с брака и искат да го направят според собствения си график. "Нашата любов е достатъчно сигурна, че нямаме нужда от сватба, за да докажем любовта и отдадеността си", разкрива Кристина.

Тя се борела с депресия и тревожност заради травмите си от детството

Кристина го обяснява като "постоянна битка за преодоляване на тревожен ум, ум, който винаги се съмнява". Но писането, излизането навън, усещането на тревата под краката ѝ, гледането на дърветата и облаците и практикуването на йога са нещата, които ѝ помагат да поддържа добро психическо здраве.

Още интересни факти за Кристина:

Досега тя е продала около 90-100 милиона записи по целия свят.

Носителка е на 5 награди Грами.

Кристина е отличена с наградата "Съюзник за равенство" от Кампанията за правата на човека за това, че използва своята платформа за разпространение на вдъхновение и надежда.

Тя записва първата си песен, дует с японска певица, наречена "All I Wanna Do", когато е само на 14 години.

Кристина се явява на прослушване за саундтрака към анимационния филм "Мулан". Тя не получава ролята. 

Тя се чувствала несигурна за тялото си, когато била на 20 години. Тогава тя била много слаба и мразела това.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay