Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

За някои от тях изобщо не сте подозирали!

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

Понякога се случва така, че звездните братя и сестри си помагат един на друг по пътя на успеха. Друг път обаче известен е само единият от тях, а другият прекарва целия си живот в неговата сянка.

Но има и случаи, при които едни от най-богатите знаменитости от света на шоубизнеса имат брат или сестра, които са изключително бедни и не са успели в живота. Не се сещате за такива? Е, ние ще ви запознаем с тях.

1. Бил Клинтън
42-ия президент на Съединените американски щати не може да се похвали с добри отношения със своя брат Роджър, който е бил в затвора по обвинение в разпространение на наркотици. Престъпления от този характер не са съвместими с престижното реноме на един политик и вероятно затова Бил не поддържа никаква връзка с брат си.

2. Мадона

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

Едва ли някой изобщо подозира, че кралицата на попа има брат. Той се казва Антъни и се сблъсква с проблеми като злоупотреба с наркотици и алкохол. Предполага се, че Мадона няколко пъти е опитала да го измъкне от коварния капан на вредните вещества, но след като те се оказват неуспешни, изглежда тя е решила да спре да му помага.

3. Джулия Робъртс

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

Историята с полусестрата на актрисата всъщност е доста трагична. Нанси слага край на живота си чрез свръхдоза наркотици, която взима целенасочено. Предполага се, че тя е оставила предсмъртно писмо, в което обяснява, че сестра ѝ Джулия никога не би ѝ помогнала и Нанси искала да разкрие пред всички, че актрисата не е такава, за каквато я мислят.

4. Майкъл Дъглас

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

По-малкият брат на актьора умира преди десет години заради смъртоносна доза алкохол и хапчета. През годините Ерик Дъглас се опитва да добие слава точно като брат си и баща си, но усилията му се оказват неуспешни. Затова започва да води начин на живот, който с течение на времето го погубва. Наркотиците и алкохолът стават негови постоянни спътници.

5. Линдзи Лоън

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

Ясно е, че очевидно Линдзи не може да се грижи за самата себе си, а какво остава  за някой друг? Сестра ѝ Али има мечта да бъде модел, но тя остава неосъществена. Линдзи не я подкрепя по абсолютно никакъв начин, а с лошата си слава изглежда дори пречи за сбъдването на желанията на своята сестра.

6. Алек Болдуин

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

Той има няколко братя, които неведнъж са опитвали да се доберат до Холивуд. Някои от тях постигат известен успех, но не и Даниел. Той не може да се задържи за постоянно на никаква работна позиция и харчи всичко, което изкарва, за наркотици. Финансовите му проблеми са тема за таблоидите от няколко години насам.

7. Марая Кери

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

Иззпълнителката, също като Бил Клинтън, не говори изобщо със сестра си Алисън. Тя работи дълго време като проститутка и освен това има вземане-даване с наркотиците. Всичко това е причината през 90-те сестрите да преустановят всякакви отношения помежду си. Има спекулации, че Алисън е болна от СПИН, но няма никакви данни, че Марая се опитва да ѝ помогне.

Освен сестра, Марая Кери има и брат, с когото се скарва жестоко, след като той решава да наговори куп лъжи пред таблоидите, като това, че Марая е пристрастена към наркотиците и е била склонна към самоубийство. Предполага се, че по това време Морган е имал отчайваща нужда от пари и е бил готов да съсипе репутацията на сестра си, за да се добере до тях.

8. Холи Бери

Богатите звезди, които имат ужасно бедни братя и сестри

Актрисата не си говори със сестра си и в медийно пространство като цяло се знае малко за нея. Едно от нещата, които ги отдалечава една е друга, са различните версии относно живота, който имат като деца. Според Холи баща ѝ е имал проблеми с алкохола и държанието му към момичетата е било ужасно и неправилно. Сестра ѝ обаче отрича това твърдение и казва, че родителят е пиел само по поводи и никога не е упражнявал насилие върху тях.

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay