Брадли Купър и животът му като самотен баща

През годините сме виждали Брадли Купър в различни роли и повечето от тях са доста запомнящи се. Но той има една изключително важна роля, с която не сме особено запознати: да бъде баща. Брадли е баща на 4-годишно момиченце на име Леа от връзката му с Ирина Шейк. Въпреки раздялата им, актьорът винаги е давал всичко от себе си, за да бъде най-добрият родител, какъвто е бил за него покойният му баща.

Страстната връзка на Брадли и Ирина

Въпреки че са популярни личности, Ирина Шейк и Брадли Купър отдават голямо значение на личното пространство и работиха усилено, за да запазят връзката си в тайна още през 2015 година, когато двамата се срещат.

Пътищата на Купър и Шейк се срещнали за първи път малко след раздялата на Брадли със Суки Уотърхаус и след края на 5-годишната връзка на Шейк с футболиста Кристиано Роналдо. Те се появиха публично за първи път през 2016 г. Двамата изглеждаха изключително щастливи и влюбени.

По-късно през същата година Шейк се появи на модното шоу на Victoria’s Secret с малко коремче, което накара хората да спекулират, че е бременна. По-късно, през март 2017 г., прекрасната двойка посрещна първата си дъщеря, Леа Де Сейн Шейк Купър.

Купър и Шейк държаха дъщеря си далеч от светлината на прожекторите. Въпреки натовареното си ежедневие и двамата сами отглеждаха детето си, като отказваха да наемат детегледачка. Ирина казваше: "Когато съм с дъщеря си, аз съм 100% майка, а когато тя е с баща си, той е 100% неин баща."

Връзката им може да е приключила, но и двамата приемат родителството много сериозно

В отношенията им започнали да се появяват проблеми. "Те искат да останат заедно заради дъщеря си, но никой от тях не беше щастлив.", казват източници. Купър и Шейк официално се разделиха през 2019 г.

Пътищата им като двойка се разделиха, но Купър е много съсредоточен върху това да отгледа дъщеря си като самотен родител и полага много усилия да бъде добър баща за нея. Всъщност той се справя толкова добре, че Шейк го похвали за това, че е изключителен родител.

Купър многократно е показвал, че да бъде баща е най-гордото постижение в живота му. 

 "Бащинството е... всичко се промени", признава Купър. "Всяко нещо в живота ми е по-хубаво, благодарение на факта, че мога да бъда баща на едно прекрасно човешко същество."

Специална връзка между баща и дъщеря

Брадли е многократно награждаван актьор с напрегнат график, но това не му пречи да прекарва време с Леа. Той признава, че обича да гледа анимационни филми с детето си, както и да правят всякакви неща заедно.

Как дъщеря му му напомня за покойния му баща

Всичко, което Брадли прави за дъщеря си Леа, му напомня за баща му, който починал през 2011 г., без изобщо да срещне своята правнучка. Чарлз Купър се бори с рака дълго време, а синът му бил до него до последния му дъх.

След като баща му почина, Брадли беше откровен за загубата си, заявявайки: "Това е нова реалност, това е цял нов свят. Случи се мигновено. Не беше месеци по-късно. Когато пое последния си дъх, сякаш всичко се промени."

Когато любим човек почине, ние обикновено усещаме присъствието му в нови връзки, точно както Брадли го преживява с дъщеря си: "Тя е невероятна и виждам баща си в нея доста често." 

Купър обича Леа безусловно и никога не пропуска възможност да я накара да се чувства така, "Просто винаги искам тя да се чувства обичана.", казва той. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay