Бременната Ким Кардашиян със скандална гола снимка в интернет

На фотоса се вижда голямото коремче на звездата

Бременната Ким Кардашиян със скандална гола снимка в интернет

Бременната с второто си дете Ким Кардашиян очевидно няма намерение да спира да провокира. Кралицата на селфитата предпочита сама да публикува различни снимки в интернет, вместо да дава права над ексклузивните си снимки на различни медии.

Поредната дръзка провокация от риалити звездата е нейна снимка в цял ръст, на която позира гола. На фотоса, заснет в огледалото, се вижда доста наедрялото ѝ коремче. А към фотографията съпругата на рапъра Кание Уест добавя дълго послание:

"Първо твърдят, че съм прекалено слаба и най-вероятно се преструвам. Сега пък казват, че съм твърде огромна и следователно - няма как да не се преструвам! Понякога се снимам, преди да съм яла, и така тялото ми изглежда по-малко, а друг път го правя, след като съм хапнала, и изглеждам по-голяма.

Всичко това е част от процеса (на бременност). Мисля, че всички вие ме познавате достатъчно добре, за да знаете, че ако бях избрала да се сдобия с дете чрез сурогатна майка, щях да заснема всичко от-до.

Бременната Ким Кардашиян със скандална гола снимка в интернет

Тялото на всеки човек е различно, бременността също е различна. Аз се научих да обичам тялото си във всеки един етап. От тук нататък ще ставам още по-едра и това всъщност е много красиво. Приемам за благословия факта, че съм бременна и че не страдам от прееклампсия (високо артериално налягане и подуване на долните крайници), така че проблемът с подуването на крайниците не ме притеснява.

Хората казват също така, че тялото износва по различен начин мъжкото и женското бебе. Какъвто и да е случаят с моята бременност, аз съм благодарна на Бог за това чудо и без значение какви слухове и коментари ще хвърлите по мен този път, те няма как да ме засегнат!”

По-рано през деня Ким качи и семейни снимки заедно със съпруга си, които разкриват близостта между двамата.

Бременната Ким Кардашиян със скандална гола снимка в интернет

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay