Дакота Джонсън за заснемането на "50 нюанса сиво"

Дакота Джонсън, заедно с колегата си Джейми Дорнан, засне една от най-вълнуващите трилогии, адаптация по книгите "Петдесет нюанса сиво". Дакота искала да популяризира филмите по правилния начин, така че не можела да говори искрено за опита си от снимките. Но наскоро тя най-накрая дръпна завесата и разкри какво е да си от другата страна на екрана. 

Трилогията "Петдесет нюанса сиво" в крайна сметка катапултира Дакота Джонсън в огромен холивудски успех

Дакота била на 23 години, когато подписала договора за франчайза "Петдесет нюанса сиво" и цялото преживяване било доста плашещо за нея.

Тя стана добре известно име в Холивуд и въпреки че ѝ било странно да снима филма и всички сексуални сцени, тя е наясно, че това беше страхотно за нейната кариера.

Джонсън споделя, че целият процес бил "психотичен"

Дакота разкри, че се е съгласила да направи много различна версия на филма, който в крайна сметка направили. Според нея това отчасти се дължи на авторката на книгите, тъй като тя имала много контрол и просто изисквала определени неща да се случат.

"Имаше много различни разногласия. Никога не съм успявала да говоря за това искрено, защото исках да популяризираме филма по правилния начин и аз се гордея с това, което направихме в крайна сметка и всичко се получи както трябва, но беше трудно” – признава Дакота.

Ако знаела колко хаотични щело да бъдат нещата, Джонсън нямало да поеме ролята

Когато я попитали дали съжалява, че е снимала филмите, Дакота разкрива: "Не. Не мисля, че е въпрос на съжаление. Ако знаех по онова време какво ще бъде, не мисля, че някой би го направил. Щеше да е като: "О, това е психотично." Но не, не съжалявам."

Дакота също така сподели, че дори се е наложило да пренапише някои сцени вечерта преди снимките, а актьорите понякога дори е трябвало да заснемат различни версии на всяка сцена, за да успокоят авторката на книгите.

Дакота разкрива, че колегата ѝ Джейми Дорнан, който изигра Крисчън Грей, ѝ е като брат

Въпреки слуховете от снимачната площадка, че Дакота и Джейми са имали предполагаема вражда, Джонсън разкри, че не е имало момент тя и колегата ѝ да не са се разбирали. "Знам, че е странно, но той ми е като брат. Обичам го толкова, толкова, толкова много. И наистина бяхме един до друг. Трябваше наистина да си вярваме и да се защитаваме", разкри тя.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay