Джони Деп колекционира кукли Барби: Странните навици на знаменитостите

Джони Деп колекционира кукли Барби: Странните навици на знаменитостите

Свикнали сме да възхваляваме знаменитостите до такава степен, че понякога забравяме, че и те са хора. А всеки човек си има своите странности. Някои от тях се катерят по дърветата всяка сутрин, други не могат да живеят без никотиновата си дъвка, а трети имат доста странни навици за съхранение на храна.

Дейвид Бекъм

Футболистът отдавна призна, че страда от обсесивно-компулсивно разстройство и не може да се успокои, ако нещата не са на мястото си. За Бекъм е важно храната в хладилника да е подредена в строг ред и в равномерно количество.

Джесика Симпсън

Джони Деп колекционира кукли Барби: Странните навици на знаменитостите

Певицата никога не е пушила цигари, но е пристрастена към никотиновите дъвки. За първи път тя получава такава дъвка от приятел на майка си. Оттогава певицата не може да се отърве от този навик и казва, че дъвките ѝ помагат да се развесели.

Саймън Коуел

ТВ водещият спазва доста необичаен ритуал: всяка сутрин се катери на дърво. Коуел казва, че не иска да се отърве от този навик, тъй като так си припомня детството.

Джони Деп

Деп колекционира кукли Барби и играе с тях в свободното си време. Той твърди, че това му помага да се отпусне и замества медитацията. Също така, докато играе с кукли, Деп разработва гласовете за своите роли.

Дженифър Анистън

Джони Деп колекционира кукли Барби: Странните навици на знаменитостите

Актрисата много се страхува да лети, но не може без самолети. За да преодолее страха си, Анистън измисля ритуал. Преди кацането актрисата докосва самолета с ръка и се качва на борда само с десния си крак.

Камерън Диас

Подобно на Дейвид Бекъм, Диас страда от обсесивно-компулсивно разстройство. Актрисата много се страхува от бактерии, затова дълги години отваря врати само с лакти. По време на пандемия обаче това не е толкова лош навик.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay