Добре и зле облечените звезди на наградите Teen Choice

Разберете кои бяха най-стилните и кои бяха най-безвкусно облечените звезди на церемонията по раздаването на наградите Teen Choice

Добре и зле облечените звезди на наградите Teen Choice

Всяка година синият килим на наградите Teen Choice се превръща в своеобразен моден подиум, върху който любимците на тинейджърите разхождат най-цветните, най-свежите и най-младежки тоалети.

Церемонията по връчването на наградите Teen Choice, които напълно основателно биват наричани "тинейджърският Оскар”, довежда до борба не само за огромния сърф, но и за най-добро и оригинално представяне.

Тази година силно впечатление направи стабилното присъствие на една модна тенденция в избора на голяма част от звездите - скъсеният топ в съчетание с висока талия. Той се появи в най-различни цветове, материи и дължини. Някой бяха открили перфектното му съчетание, а други не се бяха справили никак добре със задачата.

Освен него, разбира се, видяхме още безброй много красиви рокли, елегантни къси панталонки, стилни обувки, бляскави клъчове.

Наградите Teen Choice бяха раздадени на най-заслужилите ги. И след цялата суматоха на церемонията е време да преценим кои звезди получават приза "Най-стилен тоалет” и кои ще трябва да се постараят повече следващата година, защото тази си тръгват с не ласкавата титла "Най-безвкусен тоалет”

Добре и зле облечените звезди на наградите Teen Choice

Първо място
Нина Добрев във весела виолетово-синя комбинация, която, трябва да си го признаем, няма да изглежда толкова добре на никой друг! Тейлър Суифт в свеж тандем от стилна миди пола и къс топ и двете в блед ментов цвят. Шей Мичъл бе избрала да заложи на модерната дантела в искрящо белия си тоалет, който стои чудесно върху тъмната й кожа и стегната фигура. Селена Гомез не спира да ни изненадва с елегантния си стил. Този път бе избрала стилен черен гащеризон, който умно беше комбинирала със сребърни токчета и клъч.

Добре и зле облечените звезди на наградите Teen Choice

Второ място
Леа Мишел в свежа многоцветна рокля и без всякакви аксесоари. Отнемаме й точки, защото ни се струва, че роклята й е прекалено оскъдна за подобно официално събитие. Сара Хайланд, която се появи в нежна бляскава рокля, отново - без каквито и да било аксесоари. Клои Грейс Мориц бе избрала тандем от червени панталонки с висока талия и сако в същия десен. Тоалетът на сладката Клои обаче изглеждаше прекалено задължаващ и натоварен. Джанел Париш, която се появи в красива комбинация между два нюанса синьо, съчетани в къс топ и дълга пола. Отнемаме й точки обаче заради бижутата, с които беше прекалила.

Добре и зле облечените звезди на наградите Teen Choice

Трето място
Доста несполучливи тоалети бяха облекли  Луси Хейл, Джордин Спаркс, Хилари Дъф и Хейли Стайнфелд.
Луси се появи с червена мини рокля с изрязано деколте и силно разкроена талия, която обаче бе несполучливо съчетана със сандали с дебела каишка около глезена. Обувките силно контрастират на цялостния вид на актрисата и изглеждат съвсем не на място. Джордин Спаркс, която бе заложила на смел тандем от къс топ и гащеризон, чийто десен обаче никак не ни хареса. Хилари Дъф не се беше справила добре със съчетаването на материи и пропорции. Скъсеният топ, който бе избрала, не изглеждаше добре в съчетание с кожената й пола с висока талия. Хейли Стайнфелд бе несполучливо заложила на рокля с много дантела, която обаче се оказа крайно неподходяща за младата актриса.

За още интересни статии, станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay