Ева Лонгория иска да е като... Джордж Клуни!

Актрисата блести с очарование и нежна визия на корицата на InStyle

Ева Лонгория иска да е като... Джордж Клуни!

Красавицата от "Отчаяни съпруги" е на августовската корица на списание InStyle. Актрисата говори за своя любовен живот и кариера, но и за значими обществени теми, свързани с политиката и благотворителността.

Ева споделя, че иска да е женската версия на Джордж Клуни - да режисира и продуцира, да има влияние върху крайния продукт. Звездата вече продуцира комедийната теленовела Hot and bothered, чието излъчване се очаква да започне тази година, както и сериала "Подли камериерки", чийто трети сезон вече тече с пълна сила.

В основата на тематиката на "Подли камериерки" стои мечтата на четири латиноамериканки да работят за богатите и известните в Холивуд. Лонгория неведнъж се е изказвала в полза на правата на латиноамериканците и това нейно интервю още веднъж показва позицията ѝ по въпроса. 

В него актрисата казва, че като най-бързо растящата демографска група в САЩ, латиноамериканците би трябвало да оказват своето влияние, да дават своя принос и да застават зад дадена кауза.

Ева не пропуска да се похвали колко е щастлива в личен план. Според нея няма нищо трудно в това да обичаш и да бъдеш обичан. А за всички дами актрисата споделя тайната за своя перфектен външен вид - изкуствени мигли!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay