Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Историите им са едновременно сърцераздирателни и нелепи

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Знаменитостите от света на шоубизнеса често се обвързват с други известни лица, които в някакъв период попадат в тяхното професионално или лично обкръжение. Някои от тези звездни връзки се запазват във времето, докато други се разпадат безславно.

След като разбрахме каква е тайната за дългогодишната любов на звездните двойки, е време да обърнем внимание на причините, заради които обичта си отива. И по-точно - днес ще си говорим за онези влюбени някога звезди, които дори са били готови да минат под венчило. Нещо обаче се обърква точно преди самата церемония. Какво е то?

Джулия Робъртс и Кийфър Съдърланд
След снимките на филма "Линия на смъртта”, които излиза на екран през 1990 година, Джулия и Кийфър се сближават все повече, като през 1991 година става ясно, че двамата планират сватба. Три дни преди брачния ден обаче Робъртс къса с годеника си.

В деня на сватбата - 14 юни, Джулия заминава за Ирландия с най-добрия приятел на Съдърланд - Джейсън Патрик. По-късно Кийфър определя раздялата си с Джулия като болезнена.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Красивият актьор предложи брак на сексапилната певица с пръстен на стойност 1.2 милиона долара, а датата на сватбата бе определена за средата на септември 2003 година. Но след излизането на общия им филм "Трудна свалка” (Gigli), който бе определен за най-лошия филм на годината от много критици по света, и слуховете, че Бен е имал афера със стриптизьорка, Джен отменя сватбата.

Дълго време след раздяалата Лопес признава, че никога сърцето ѝ не е било разбивано толкова лошо. Двамата продължават живота си - Дженифър се омъжва за Марк Антъни, а Бен Афлек - за Дженифър Гарнър. Любопитното е, че след години и двата брака се разпадат.

Деми Мур и Емилио Естевес

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Актрисата и режисьорът разпращат покани за сватбата си през далечната 1986 година, но малко преди церемонията двамата обявяват решението си да останат просто приятели. На следващата година Деми се омъжва за Брус Уилис.

През 2006 година пък Емилио се оказва режисьор на филма "Боби”, в който Деми си партнира с бъдещия си съпруг Аштън Кътчър. Тогава Естевес признава пред списание People, че се е засичал с Деми по различни събития през годините, в което не е имало никакъв проблем. Смята обаче, че чувството да работи с нея е съвсем различно.

Гуинет Полтроу и Брад Пит

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Двамата се срещат през 1995 година на снимките на филма "Седем”. Отношенията помежду им се развиват бързо и актьорите вдигат шумно годежно парти в дома на родителите на Гуинет, а сватбата е планирана за лятото на 2007 година. По това време Брад не крие пред списание Rolling Stone, че няма търпение да сложи пръстена и да целуна булката. Но през юни сватбата е отменена, а Полтроу по-късно признава, че е била твърде млада за подобно обвързване.

Джанин Търнър и Алек Болдуин
Те се сгодяват през 1983 година, когато все още се опитват да пробият в света на киното. Малко след обявяването на сватбата Алек напуска Джанин. Тя признава, че това е бил много болезнен момент за нея. Има слухове, че след тази случка тя е била толкова разорена, че залага годежния пръстен, който Болдуин ѝ е дал. Това се случва точно преди да получи ролята, която ѝ осигурява дългоочакваният пробив в киното.

Сиена Милър и Джъд Лоу

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

След като се срещат в продължение на две години, Джъд разваля годежа, определен за 2005 година. Той признава, че е имал афера с бавачката на децата си (от предишния си брак със Сейди Фрост той има три деца). Въпреки това през 2009 година звездите подновяват романса си, като дори се смята, че са планирали сватба за 2010 година. Тя обаче също не се състои.

Днес Лоу има общо пет деца, като не живее с майката на нито едно от тях. Сиена пък има дъщеричка от връзката си с Том Стъридж, която приключи през 2015 година.

Кейти Холмс и Крис Клайн

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Като в приказка актьорите се сгодяват навръх Коледа пред 2003 година. Но близо година и половина по-късно те се разделят, малко след като Крис е хванат да шофира в нетрезво състояние. Само няколко седмици по-късно Кейти се появява за пръв път на публично място в компанията на бъдещия си съпруг - Том Круз.

Шерил Кроу и Ланс Армстронг

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Малко след развода си през 2003 година Ланс започва афера с Шерил. Двамата обявяват годежа си през 2005-а, но едва през февруари на следващата година двойката е вече в историята. По-късно в своята автобиография Армстронг пише: "Тя искаше брак, искаше деца. А аз не исках това - тъкмо бях приключил с един брак, вече имах три деца”.

С течение на времето Ланс става баща на още две деца от настоящата си приятелка Анна Хансен. Шерил пък осиновява две момчета, след като побеждава битката с рака.

Мерилин Менсън и Евън Рейчъл Ууд

Зарязани пред олтара: Звезднaта любов, която се разпада преди сватбата

Връзката на музиканта и актрисата продължава в периода 2006-2008 година, но година по-късно отново се събират и Мерилин прави шумно предложение за брак директно от сцената по време на коценрт в Париж през 2010 година. Осем месеца по-късно Евън отменя сватбата. Красавицата, която твърди, че е бисексуална, след време се омъжва за британския актьор Джейми Бел.

Мария Шарапова и Саша Вуячич
Тенисистката и словенският баскетболист се сгодяват през октомври 2010 година и насрочват сватбената си церемония за 2012 година в Истанбул. След като тя не се състои, красавицата обявява, че сватба няма да има. Следващата ѝ връзка е с Григор Димитров.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay