Звезди, изгубили девствеността си след 20

Кои са те и защо са взели това решение, прочетете в статията

Звезди, изгубили девствеността си след 20

Наскоро ви запознахме със звездите, които са решили да се отдадат на плътските удоволствия по-рано отколкото може би трябва, както и с тези, които са успели да запазят невинността си за по-дълго време. Днес ще ви покажем кои знаменитости от световния шоубизнес са решили да дочакат първата брачна нощ или просто по-късно са предприели тази стъпка в своя живот.

Както знаете, първият път е много важен за доста хора и най-вече за жените. Ние трябва да сме влюбени, сигурни в човека и напълно готови, за да се отдадем на някого не само с душа, но и с тяло. Известните хора не се различават по-нищо от "обикновените”, като изключим сумата в банковата сметка, затова и някои от тях решават, че няма нужда да бързат със сексуалните експерименти. А ето и кои са те.

Звезди, изгубили девствеността си след 20

Ще започнем с една от най-красивите и сексапилни жени в днешно време, а именно Адриана Лима. Тя е световноизвестен модел и един от ангелите на Victoria's secret. Освен това е сред най-скъпоплатените хубавици от модните подиуми. Това, че е медиите и феновете й я определят като една от най-големите красавици в света, която се снима в доста предизвикателни фотосесии обаче не я прави толкова разкрепостена, колкото изглежда.  Тя споделя: "Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават избора ми. Ако нямат уважение към мен, това значи, че не ме искат. Когато пътуваме заедно, спим в отделни стаи. Това е правило номер 1.”

Адриана Лима е жената, за която много мъже мечтаят, но всъщност тя чинно изчаква правилният човек за нея, а именно съпругът й Марко Ярич - известен баскетболист. Те вдигат сватба, когато тя е на 27 години. Тогава е и първият път, в който тя усеща любовта не само в платоническия й вид.

Звезди, изгубили девствеността си след 20

Втората жена в списъка ни е актрисата Лиса Кудроу, по-позната на зрителите като странната и ексцентрична Фийби от сериала "Приятели”. Тя успява да запази девствеността си до 31-годишна възраст, когато се омъжва за съпруга си Дейвид Кудроу. Актрисата, изчакала до брака, си споделя: Девствеността ми е нещо, което смятам изключително ценно. Нещо, което аз притежавах, за да дам. Беше чест, че ще го направя за млад мъж, а той трябваше наистина да си заслужава."

Звезди, изгубили девствеността си след 20

След тези две дами, ще ви представим не по-малко известен и разтапящ женски сърца господин. Става въпрос за певеца Енрике Иглесиас, който е известен с романтичните си песни, дългогодишнта си връзка с тенисистката Анна Курникова и откровеността си относно размера на "малкия Енрике”. Като оставим на страна темата за достойнството му, ще обърнем внимание на факта, че красавеца е загубил девствеността си на 25 години. Енрике споделя, че е израснал сред много приятели, които са се оставяли в ръцете на проститутки за първия си път. Той не ги обвинява, но не разбира защо трябва да платиш на някой затова. Той е искал да срещне подходящото момиче и именно поради тази причина е изчакал докато стане на четвърт век. Няма нищо лошо в това. Единственото ни опасение е, че може би първата жена, с която е спал му, е насадила комплекса за малкия му войник. Но само можем да гадаем. Браво, Енрике, ние уважаваме твоя избор!

Звезди, изгубили девствеността си след 20

Друг представител на силния пол, който ни учуди с късното си отдаване на женското тяло, е певецът Крис Мартин. Вокалистът на групата "Coldplay” и вече бивша любов на актрисата Гуинет Полтроу, е спал с жена за първи път на 22 години. Той обяснява този факт с чувство за хумор като разказва, че е ходил доста смешно и си е падал малко задръстеняк. Затова момичетата не му обръщали внимание. Е, със сигурност тези мацки сега съжаляват! Каквато и да е бил причината обаче, това със сигурност не му в повлияло нито в интимния живот, нито в кариерата му.

Звезди, изгубили девствеността си след 20

След като поставихме двамата господа в средата на статията ни, ще продължим с две жени, които ще я довършат. Първата от тях е певицата Селин Дион. Жената с невероятния глас, изпяла една от вечните песни My heart will go on, е изгубила невинността си на 20. В автобиографията си тя пише: "Беше в Дъблин, на този незабравим 30 април 1988 година, вечерта на конкурса "Евровизия”... Той се върна в стаята ми … Бях седнала в началото на леглото до стената, а краката ми бяха сгънати под завивките … Бях щастлива, че съм насаме с мъжа, когото обичах. И имах много прецизен план.” С план или без план, ние бихме казали, че най-важното нещо е да обичате човека срещу себе си и той да ви отвръща със същото. Имате ли това на лице, без значение на колко години сте, ще успеете да получите своя момент.

Звезди, изгубили девствеността си след 20

Последната знаменитост в нашата класация е актрисата Хилари Дъф. Около нея се шумеше доста, защото някъде споменаваше, че ще запази девствеността си до брака, докато на други места споделяше, че никога не е казвала такова нещо. Странна история, около която се спекулираше доста. В крайна сметка младата актриса е загубила девствеността си на 20-годишна възраст, което означава, че не е успяла да се запази до брака си, но пък е и била девствена повече, отколкото връстничките си. Къде е истината, няма никакво значение. Важното е човек да прави това, от което се чувства най-щастлив, без значение дали става въпрос за сексуалния му живот, или за професията му.

Ако статията ви е харесала и искате да следите още интеретсни материали, свързани със света на звездите, станате част от Jenite.bg във Facebook!

16 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



12
Не е посочен 09.05.2014|18:46
Адриана Лима как се е опазила толкова дълго.
11
Не е посочен 08.05.2014|18:35
Според мен и вманиачаването на тема да опазиш девствеността си на всяка цена до брака не е добра идея.
10
Не е посочен 08.05.2014|15:50
За Лима най не ми се вярва честно казано, то от един момент насетне някак си не е и нормално.
9
Не е посочен 07.05.2014|17:50
Не ги знаех тези работи .
8
Не е посочен 07.05.2014|17:50
Всеки сам преценя тези неща.
7
Не е посочен 07.05.2014|16:17
Хилари Дъф е голяма изненада за мен, ама няма лошо.
6
Не е посочен 07.05.2014|15:47
Крис Мартин, да не повярва човек, а Иглесиас ми се чини гей.
5
Не е посочен 07.05.2014|13:35
Всеки си го преценява сам това .
4
Не е посочен 07.05.2014|11:40
Не е важно на колко години ще си , когато изгубиш девствеността си, важното е да го направиш с човек, когото наистина обичаш и да му го кажеш в мига, в който изпиташ болката от първото проникване.
3
Не е посочен 07.05.2014|11:22
чак не е за вярване
2
Не е посочен 07.05.2014|11:10
Дали е така,само те си знаят.
1
Не е посочен 07.05.2014|10:58
браво на тях,това е истинско постижение.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay