Историята на Лиза Бонет и Джейсън Момоа, които се развеждат след 16 години заедно

Историята на Лиза Бонет и Джейсън Момоа, които се развеждат след 16 години заедно

Наскоро почитателите на Момоа бяха шокирани от новината, че той и половинката му Лиза Бонет са се разделили. Те изглеждаха една от най-силните двойки в Холивуд с романтична история, която е достойна за сюжет на филм. Като дете Джейсън мечтаел Лиза да стане "негова" един ден и благодарение на съдбата тази мечта се сбъднала в точния момент.

Джейсън Момоа бил влюбен в Лиза още от дете

Началото на тази любовна история изглежда е планирано много преди двамата да се срещнат. Първият път, когато Джейсън видял Лиза, било на екрана в популярен телевизионен сериал от 80-те години на миналия век и той веднага я харесал. По това време бил само на 8 години, а тя на 21, но това не било пречка да хлътне до уши.

Както самият Джейсън казва, когато видял Лиза за първи път, той си помислил: "Ще те преследвам до края на живота си и ще те хвана". Всъщност той просто искал да се срещне с нея и това се случило повече от 20 години по-късно.

Историята на Лиза Бонет и Джейсън Момоа, които се развеждат след 16 години заедно

Те се срещнали за първи път през 2005 г.

Съдбовното запознанство било на парти с общи приятели през 2005 г. Джейсън казва: "Случайно се оказахме на точното място в точното време". На това парти Лиза се съгласила на поканата на Джейсън да пие питие с него в близкия бар. От този момент двамата били неразделни.

Лиза си спомня: "Джейсън ме вдигна и ме хвърли през рамото си в стил пещерен човек!"

Разликата във възрастта им никога не е била проблем

Джейсън и Лиза се смятат за една от най-интересно изглеждащите двойки в Холивуд, заради разликите във възрастта и височината си. Въпреки че Лиза е с 12 години по-възрастна, Джейсън печели по отношение на височината. Подобни различия обаче никога не са били проблем за тази двойка. Наистина изглеждаше, че те са хората, които ще останат заедно завинаги.

Те станали родители през 2007 и през 2008 година

През 2007 г. двойката посреща първото си дете Лола, а година по-късно тя се сдобива с брат на име Накоа-Улф. Освен 2-те деца с актьора от Аквамен, Лиза има и дъщеря от първия си брак, Зои, която винаги е била обичана от Джейсън. Освен това Джейсън има добри отношения с бившия съпруг на Лиза – те дори се наричат "братя". Семейството им служи като перфектен пример за хармония в семейните отношения.

Историята на Лиза Бонет и Джейсън Момоа, които се развеждат след 16 години заедно

През 2017 г. двойката се ожени тайно

Лиза и Джейсън се ожениха след 12 години връзка. Церемонията беше тайна и медиите все още не знаят подробностите за сватбата, дори няма снимки, достъпни за обществеността до ден днешен. Това, което знаем е, че е била малка семейна церемония, която се е състояла в къщата им в Калифорния.

Двойката обяви раздялата си през 2022 г.

Семейството им изглеждаше толкова силно, поради което обществеността беше изненадана, когато двойката обяви раздялата си наскоро. На 13 януари Джейсън сподели публикация в своя Instagram, за да обясни, че се разделят. Няма ясни причини защо двойката е взела това решение, но Джейсън каза, че любовта между тях продължава. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay