Йоланда Хадид премахна всичките си импланти, филъри и екстеншъни

Йоланда Хадид премахна всичките си импланти, филъри и екстеншъни

Естествената красота се завръща на мода. Йоланда Хадид прави всичко възможно да поддържа тази тенденция през 2019 година. Бившият модел, риалити звезда и майка на Джиджи, Бела и Ануар обяви, че след години работа върху тялото си, тя е премахнала всички филъри и екстеншъни. Хадид разкри, че ще се отдаде на по-здравословно съществуване и сподели своя снимка, на която изглежда перфектно. Йоланда навърши 55 години на 11 януари.

"На 55 и усмихваща се отвътре", написа Йоланда към селфи в огледалото, на което е по розово бельо. "Най-после завръщане към оригинала от 1964. Да живея в тяло, освободено от гръдни импланти, филъри, ботокс, екстеншъни и всички тези гадости. Мислех, че имам нужда от тях, за да се справя с начина, по който обществото ме накара да повярвам, че трябва да изглежда една сексапилна жена, докато токсичността им почти не ме убие."

Йоланда Хадид премахна всичките си импланти, филъри и екстеншъни

Хадид е осъзнала, че "подобряването" на тялото е потенциално опасно. "Вашето здраве е вашето богатство, така че, моля, взимайте обосновани решения, проверявайте частичната информация, която сте получили от счупената ни система, преди да поставите нещо чуждо в тялото си", посъветва тя последователите си.

Йоланда е достигнала ново ниво на самосъзнание и обясни пред феновете си: "Отне ми много години, за да се справя с някои лоши избори, които направих за себе си, преди най-накрая да намеря свободата към устойчивата вътрешна красота и приемане на това, което е най-добрата ми версия според нечии стандарти, но не и според моите собствени."

Йоланда Хадид премахна всичките си импланти, филъри и екстеншъни

Хадид допълва: "От нас зависи да се научим да обичаме сее си и да празнуваме нашата уникална красота във всички възрасти, докато се движим през това пътуване, наречено "живот". Красотата няма смисъл без нашето здраве."

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay