Как Джон Красински се влюбил в Емили Блънт

Как Джон Красински се влюбил в Емили Блънт

Всички обичаме любовните истории, които имат щастлив край. Такава е историята и на Емили Блънт и Джон Красински. Всичко започва преди около 12 години, когато Джон е просто фен на филма "Дяволът носи Прада"...

Емили Блънт и Джон Красински са една от най-сладките двойки в Холивуд, но тази фантастична двойка всъщност никога не е планирала да има толкова дълготрайна връзка. Всъщност те дори не очаквали да бъдат заедно. Самият Красински неведнъж е заявявал, че не смятал, че първата им среща ще мине добре, тъй като никога не е предполагал, че ще бъде идеалният мъж за Блънт. Той дори мислел да саботира първата им среща.

Как Джон Красински се влюбил в Емили Блънт

Въпреки това Емили веднага осъзнала, че той е любовта на живота й. Това било изненада и за Красински, която казва: "До този момент бях гледал "Дяволът носи Прада" около 75 пъти. Имам късмет, че тя остана с мен и не разбра, че се е омъжила за луд фен."

Двамата се срещат случайно в ресторант в Лос Анджелис през 2008г. Запознават се чрез общ приятел. Чувството за хумор на Красински я спечелило моментално, тъй като той я разсмивал цяла нощ. 

Според Красински той е по-щастливият от двамата, тъй като дори не си е мечтал за половинка като Емили. Той дори признава, че се опитал да саботира първата среща, за да не му се налага да търпи разочарование по-късно, и я завел на стрелбище. Но за негова изненада срещата минала много добре.

Емили Блънт няколко пъти е казвала, че срещата с Красински е нещо, което е променило напълно живота й, защото освен че са заедно от 12 години, те вече имат две деца и дори са работили заедно в някои проекти. Всъщност това е и една от причините за тяхната слава, тъй като заедно са невероятно талантлива двойка.

Как Джон Красински се влюбил в Емили Блънт

Знак за любовта, обичта, възхищението и уважението, които изпитват един към друг, беше, когато през 2019 г. Емили Блънт спечели най-добра поддържаща женска роля на наградите SAG за "Нито звук", а на церемонията по награждаването тя използва момента, за да посвети няколко трогателни думи на партньора си и любовта на живота й. Подобни действия ни карат да продължаваме да вярваме в любовта.

"Нито звук" е един от проектите, в които двамата актьори са си сътрудничили. И това е творба, която са посветили на двете си красиви дъщери. Ето защо двамата се очертават като една от най-популярните двойки в шоубизнеса. Истории като тези ни показват, че съвпаденията (или чудесата) съществуват и любовта също.

В момента двамата продължават да работят по различни проекти заедно. Ето защо те могат да бъдат определени като перфектната двойка в Холивуд. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay