Как Лиса Кудроу се влюбила в грешния човек, но заживяла щастливо

Как Лиса Кудроу се влюбила в грешния човек, но заживяла щастливо

Да разпознаеш любовта веднага щом видиш човек за първи път е нещо хубаво, което някои хора изпитват, но понякога, по някаква причина, в този момент любовта не е взаимна. Купидон обаче знае кого да събере и рано или късно всеки среща своята половинка. Такъв бил случаят с актрисата Лиса Кудроу (Фийби), която един ден срещнала любовта на живота си, но трябвало да изчака 6 години, за да бъдат заедно.

Ние обичаме историите, в които любовта побеждава, така че ще ви разкажем историята на Лиса и Мишел Стърн:

Момиче от Лос Анджелис с големи мечти

Въпреки че всеки път, когато я видим, си спомняме ролята ѝ в сериала "Приятели", преди да стане Фийби, Лиса Кудроу учила психобиология и възнамерявала да се посвети на изследванията. Но вдъхновена от приятел на брат си, тя решила да опита актьорско майсторство. Освен това, преди светът да разбере името ѝ, тя изживяла това, което тогава било невъзможна любов: гаджето на нейната съквартирантка. 

Как Лиса Кудроу се влюбила в грешния човек, но заживяла щастливо

Най-добре пазената ѝ тайна

Лиса се срещнала с Мишел Стърн, френски рекламен директор, когато той излизал с нейната съквартирантка. Въпреки че било любов от пръв поглед, тя запазила чувствата си в тайна от уважение към връзката на приятелката си. "Видях го и казах: "Е, той е идеалният мъж и всичко е съсипано, защото сега са заедно и аз не мога да направя нищо", казва тя. "Когато идваше да я вземе, той казваше: "О, здравей, Лиса", а аз отговарях "Здравей" и излизах от стаята. Той мислеше, че съм луда", добави тя.

Животът им дава втори шанс

За щастие на Лиса, връзката на Мишел и нейната приятелка приключила само 2 месеца след това. Те се срещнали отново 6 години по-късно на партито за рождения ден на неин приятел и никога повече не се разделили.

Те решават да засвидетелстват любовта си, като казват "Да" на 27 май 1995 г. и 3 години по-късно се ражда единственият им син Джулиан Мъри.

Как Лиса Кудроу се влюбила в грешния човек, но заживяла щастливо

Ключът към щастливия им брак

Да срещне мъжа на мечтите си, без да може да бъде с него, въпреки че съдбата решила, че са един за друг, може да бъде сценарият за сериал или филм, но любовната им история е колкото реална, толкова и последователна. След 26 години бракът им все още е силен, защото те положили основите от самото начало: "Когато решихме да се оженим, не обещахме да се обичаме завинаги, защото не можеш да направиш това, но обещахме да се справим с всякакви проблеми, които се появяват. Ние сме отдадени, затова бракът ни е успешен", казва тя.

Освен това тя признава, че нейната тайна е независимостта в тяхната двойка: "Ние уважаваме независимостта на другия и не казвам това като евфемизъм, нямам предвид връзки извън брака. Например, аз не обичам да пътувам, но ако той иска да отиде на голф пътуване, отива. Мисля, че проблемите започват, когато двойките приемат, че са едно цяло, синхронизирано във всичко. Бракът е като да си в отбор. Всеки партньор е различен, но имат една и съща цел.”

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay