Какви са отношенията на Дженифър Гарнър и Дженифър Лопес?

Какви са отношенията на Дженифър Гарнър и Дженифър Лопес?
jlo

Има много слухове относно обтегнатите отношения на Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър. Клюките, че не се разбират добре, след като Дженифър Лопес се омъжи за Бен Афлек, останаха клюки, защото в действителност е точно обратното.

Гарнър и Лопес нямат проблеми една с друга

Според източник, Дженифър Лопес, която сега е прегърнала ролята на мащеха на децата на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, Вайълет, Серафина и Самуел, има забележителна връзка с тях.

Наскоро Гарнър пък била забелязана да води децата на Лопес, Еме и Макс, в Дисниленд, което подчертава приятелските отношения между актрисата и децата на звукозаписния артист. Освен това източникът разкрива, че децата им също имат силна връзка помежду си, докато учат и растат "заедно като ново голямо семейство".

Не много отдавна Дженифър Лопес сподели коментар за Гарнър, който я нарече невероятен съ-родител.

Гарнър се чувства страхотно след сватбата на Бен и Джен

Що се отнася до връзката на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, източникът разкрива, че тяхната динамика като съ-родители е изключително положителна и здрава. Те поддържат открита комуникация и са посветени на осигуряването на плавен преход за децата си по време на тази фаза. Освен това се съобщава, че Гарнър, която в момента е във връзка с Джон Милър, е в прекрасно състояние на ума и е доволна от текущото състояние на новото семейство.

Дженифър Гарнър е "в страхотно пространство и се чувства добре с новата семейна динамика".

Инвестирането в положителни и приятелски отношения е наистина печеливша ситуация, тъй като не само носи радост и удовлетворение, но и проправя пътя за дългосрочен успех.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay