Дженифър Лопес и Бен Афлек планират пищно сватбено парти!

Дженифър Лопес и Бен Афлек планират пищно сватбено парти!

На 16 юли Дженифър Лопес и Бен Афлек проведоха сватба в тесен кръг в Лас Вегас. След това заминаха за Париж на меден месец, който се разрастна в семейна ваканция и работно време за J.Lo. Но това не е краят на техния празник. Според източници, младоженците са наели организатор на луксозни събития на име Колин Коуи, за да им помогне да планират много по-мащабно събитие.

Коуи има бизнес със седалище в Ню Йорк и Лос Анджелис и е известен с партитата, които организира за известни личности като Опра Уинфри, Ким Кардашиян, Джери Сейнфелд, Майкъл Джордан, Никол Кидман. Той е работил с Лопес и преди, така че той е перфектният избор за нея!

Неговият бизнес обещава на клиентите "кралска сватба с епични размери или най-бляскавата и изискана сватба в задния двор". Той работи с бюджети, "вариращи от 25 000 до 25 милиона долара".

Друг източник споделя слух, че сватбеното събитие ще продължи няколко дни и на него ще присъстват "всички, които обичат, но не са могли да поканят" във Вегас на партито на остров Сейнт Симонс, точно до брега на Джорджия. Островът има редица прекрасни плажове, както и известен фар. Някои от предполагаемите гости са Мат Деймън, Джими Кимел и Дреа де Матео, който участва с Лопес в Shades of Blue.

За законната си сватба двойката отиде в известния "Малък бял параклис" с две от децата си, Еме на Джей Ло и Серафина на Афлек. Лопес сподели малко информация за церемонията в своя бюлетин, като написа: "Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка за лиценз с четири други двойки, като всички пътуваха по едно и също време до сватбената столица на света... Едва успяхме да се доредим в малкия бял сватбен параклис до полунощ. Те любезно останаха отворени до късно, позволиха ни да направим снимки в розовия Cadillac кабриолет, очевидно някога използван от самия крал (но ако искахме самият Елвис да се покаже, това струваше допълнително и вече беше в леглото)."

Тя добави: "В крайна сметка това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay