Клои Кардашян обяви, че напълно е преодоляла бившия си

Клои Кардашян обяви, че напълно е преодоляла бившия си

Клое Кардашян напълно забрави бившия си Тристан Томпсън и е готова да започне да излиза по срещи отново. След множеството скандали, свързани с изневяра и скандал за бащинство, тя най-накрая е готова отново да покорява мъжки сърца.

Според People, Клои е положително настроена и колкото и лош завършек да имала изминалата година за нея, в момента тя е по-щастлива от всякога и се справя страхотно. Тя не поддържа особен контакт с Триста.  Това се случва рядко, основно покрай грижите за детето.

Оказва се, че Ким е основната виновничка Клои да продължи напред толкова лесно. Тя насърчава Клои да излиза на срещи и да се забавлява. Ким споделя, че връзката ѝ с Пийт ѝ помага да преодолее цялата драма около Кание и по този повод прави всичко възможно а помогне да Клои да бъде щастлива.

Клои Кардашян обяви, че напълно е преодоляла бившия си


В предстоящият сериал определено ще видим драмата в отношенията на Клои и Тристан. Пред Variety тя заявява, че не желае да говори за това, защото очевидно темата я кара да се чувства зле, но въпреки това раздялата е част от нейното "пътуване" в живота, така че ще я видим в продукцията.

В последния трейлър на The Kardashians виждаме как Коли казва на Тристан "доверието изисква време" и след това казва пред камерата, че нещата са "сложни". Но също така виждаме пита сестрите си: "Защо винаги оправдаваме хората, които ни травмират".

Тук сме съгласни с нея - никога не бива да толерираме тормоза под каквато и да била форма. И е важно да намерим сили да се измъкнем и да продължим напред, особено, когато сме били част от токсична и натоварваща връзка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay