Кой подобри рекорда на Ким Кардашиян за най-харесвана снимка в Instagram?

Това направи една от нейните сестри

Кой подобри рекорда на Ким Кардашиян за най-харесвана снимка в Instagram?

Дори и да не сте почитатели на по-малката полусестра на популярното трио Ким, Клои и Кортни Кардашиян, вероятно ще ви бъде любопитно да научите, че Кендъл Дженър постави рекорд за най-харесвана снимка в историята на социалната мрежа Instagram.

Фотографията, която звездната сестричка сама си е направила, е качена в интернет преди около пет седмици, но вече има 2.7 милиона харесвания. Това прави приблизително 51 харесвания в минута.

Какво е толкова ценно в снимката на Дженър, че тя събира такава огромна популярност? Има няколко детайла, които са важни за отбелязване. Първо, снимката изобщо не е спонтанна, а си личи, че за направата ѝ има специална подготовка.

Кой подобри рекорда на Ким Кардашиян за най-харесвана снимка в Instagram?

Позата, която Кендъл заема, напомня шедьовъра на Джон Евърет Миле - творбата "Офелия”. Освен това косата ѝ е старателно оформена, като краищата ѝ образуват сърца, а фактът, че е облечена в булчинска рокля допълнително развихря въображението. Затворените очи и положението на тялото пък напомнят погребална поза.

Изобщо, цялата снимка представлява сложен пъзел от взаимно изключващи се елементи. В медиите се появиха тълкувания дори относно килима, върху който Кендъл лежи. Твърди се, че украшенията по него наподобяват рунически камък. Върху него в миналото се изобразяват буквите на азбука, използвана от германските народи, най-вече в Скандинавия и на Британските острови.

Буквите, които са изписани по килима, символизират четири елемента - защита, възможности, предизвикателства и победа. Колкото и да се стараят хората по света да разгадаят скритото послание, което Кендъл е искала да предаде със своята снимка, най-вероятно ще бъдат далеч от истината.

Интересното е, че Кендъл подобрява рекорда на сестра си Ким Кардашиян, чиято сватбена снимка заедно с Кание Уест до момента има 2.4 милиона харесвания.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay