Кортни Кокс откровено за пластичните корекции

Миналата седмица Кортни Кокс се появи в подкаста на Gloss Angeles и говори за своя опит с филърите. Водещите на шоуто, Кирби Джонсън и Сара Тан, помолиха актрисата да назове и обясни нещото, за което най-много съжалява по отношение, а Кортни веднага каза "филъри".

"Това е ефект на доминото. Не осъзнаваш как изглеждаш, така че продължаваш да правиш още, защото изглеждаш нормално в собствените си очи... и се поглеждаш в огледалото и си казваш "О, това изглежда добре." Не осъзнаваш как изглежда отстрани.", споделя актрисата от "Приятели "

След това тя обясни как интервенциите са ѝ повлияли, както психически, така и физически, споделяйки за целия натиск, който е оказвала върху себе си, за да изглежда по-млада. В крайна сметка всичко се казва загуба на време и огромна грешка.

В крайна сметка Кортни решава да премахне всички филъри от лицето си като дори имала намерение да публикува свои снимки преди и след: една с корекция и друга без. Нейният пиар обаче не ѝ позволил.

Това не е първият път, когато Кортни разкрива историята си за пластичните корекции. Още през февруари 2022 г. тя призна пред Sunday Times, че мрази спекулациите относно външния ѝ вид.

"Имаше време, когато си казвах: "О, променям се. Изглеждам по-възрастна. И се опитвах да преследвам тази младост години наред. И не осъзнавах, че, по дяволите, всъщност изглеждам наистина странно с тези инжекции и правя неща на лицето си, които никога не бих направил сега.", обяснява Кокс.

Още през 2017 г. тя каза пред NewBeauty, че е разградила всичките си филъри и е толкова естествена, колкото е възможно. 

"Чувствам се по-добре, защото приличам на себе си. Мисля, че сега приличам повече на човека, който бях. Надявам се да го направя. Нещата ще се променят. Всичко ще падне. Опитвах се това да не се случва, но пък ме накара да изглеждам фалшиво.", продължава тя.

Кортни Кокс откровено за пластичните корекцииinstagram.com/courteneycoxofficial

Днес Кортни Кокс е много по-щастлива без филъри. Тя се появи в най-естествения си блясък на премиерата на червения килим на "Scream VI" заедно с дъщеря ѝ Коко Аркет!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay