Марта Стюарт разби клишетата: Позира по бански на 81 години

„Да бъда на корицата на моята възраст е предизвикателство, но мисля, че успях да се справя с него“!

Марта Стюарт разби клишетата: Позира по бански на 81 години
Instagram

За нея казват, че постига всичко с лекота. И в най-общи линии е така, но ключът е в нейното трудолюбие и остър ум. Сега Марта Стюарт отново ни изненада, като стана най-възрастната жена, избирана за корицата на Sports Illustrated.

"Да бъда на корицата на моята възраст е предизвикателство, но мисля, че успях да се справя с него", казва тя.

Стюарт се е мотивирала от това да покаже, че жените могат да изглеждат добре и да се чувстват добре на всяка възраст. Тя добавя, че не се е изкушила да мине през естетични корекции за подмладяване.

"През каквато и промяна да преминаваш, никога не изневерявай на себе си", категорична е Марта.

Историята на Марта Стюарт е удивителна. Според женските списания тя има повече влияние върху американците и начина им на хранене, декориране и озеленяване, от когото и да е друг човек в историята на САЩ. Да е домакиня не й е било достатъчно обаче. Стъпва и на стоковата борса, мениджър е на хранителен магазин, пуска своя кетъринг линия, издава поредица от успешни книги, издава списание, завладява и телевизионния ефир.

Претърпява и неуспех – обвинена е в измама, докато работи като брокер. Времето в затвора обаче й служи като вдъхновение. После излиза на корицата на списанието си със затворническо облекло и в килия със заглавие: "Как да декорираме малки пространства”. И бързо и с усмивка изгражда империята си отново.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay