Новата Бритни Спиърс е сексапилна, уверена и успешна!

Звездата е неразпознаваема в най-новата си фотосесия

Новата Бритни Спиърс е сексапилна, уверена и успешна!

Неотдавна ви показахме невероятната промяна във фигурата на Бритни Спиърс. Ето че поп изпълнителката все по-убедително доказва на целия свят, че тъмният период от живота ѝ вече е зад гърба ѝ и, стига да иска, човек може да промени драстично ежедневието си в положителна посока.

Русокосата чаровница заснема провокативна и в същото време стилно издържана фотосесия за V Magazine за 100-годишнината на изданието. В съпътстващото я интервю Бритни признава, че вече не се притеснява от "изпитателния поглед” на медите.

"Няма значение кой се намира в светлината на прожекторите - хората винаги съдят прибързано. В момента има много деца, които изпитват тази тежест върху себе си. Например Джъстин Бийбър - той е успешен и усеща какво означава това. За съжаление, така работи светът”, не крие разочарованието си певицата.

Изпълнителката признава, че за нея това е ежедневие от 20 години и се е научила вече да не обръща внимание на медиите. "Имам своята връзка с Бог и със самата себе си и това е, което има значение за мен. Наистина не ме интересува какво мислят повечето хора.”

Спиърс изглежда се справя повече от добре в кариерата си, защото скоро предстои да излезе нейният девети студиен албум. "Честно казано, подхождам по-специално към този албум. Той е моето бебче и наистина искам да направя всичко както трябва. Склонна съм да се уверя, че всичко ще се получи точно така, както искам, независимо дали това ще ми отнеме още една година или пък два месеца. За момента нямам идея.

Новата Бритни Спиърс е сексапилна, уверена и успешна!

Знам само, че посоката, в която вървя, е наистина хубава. Това е най-доброто нещо, което съм правила от дълго време насам. Гордея се с работата си - тя е доста различна и не е това, което очакват повечето хора”, не крие ентусиазма си Бритни.

В момента тя е заета със своето шоу в Лас Вегас, което бележи огромен успех.

Новата Бритни Спиърс е сексапилна, уверена и успешна!

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay