Салма Хайек против расизма срещу мексиканците

Звездата има своя позиция по въпроса

Салма Хайек против расизма срещу мексиканците

Изкусителната Салма Хайек се появява на корицата на списание Allure, което предстои да излезе в края на юли. В интервю за изданието тя споделя как успява да изглежда толкова млада, говори за брака си с френския билионер Франсоа-Анри, както и за новия си филмов проект. Той е анимационен филм, а звездата е негов продуцент и освен това озвучава един от героите.

Разговорът със Салма е проведен преди милиардерът Доналд Тръмп да започне републиканската си президентска кампания. Чрез нея той нападна Мексико - твърдението му, че от страната идват само имигранти, които са престъпници, изнасилвачи и дилъри, придружени от "съвсем малко добри хора”, е едно от най-гръмките.

Затова в интервюто липсва коментар от красавицата, която е сред най-известните представителки на мексиканско-американския произход. Салма обаче винаги може да изрази своето мнение чрез социалните мрежи и не пропусна да го направи.

Част от туитовете ѝ показаха колко е обидена и разочарована от расизма в САЩ и не пропуснаха да напомнят на тези, които се смятат за истински американци, че те също са дошли от други места и предците им не са родени точно в тези земи. Тя призова всички да си припомнят саможертвите, които хора от различни раси правят всеки ден, в името на военната служба в полза на САЩ.

Вижте видео от заснемането на фотосесията, която Салма направи за изданието. В него тя споделя спомени и от предишните си изяви за Allure:


За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay