Синът на Бекъм съди фризьора на кучето си

Синът на Бекъм съди фризьора на кучето си

Бруклин Бекъм и съпругата ми Никола Пелц са предприели съдебни действия срещу фризьора, който подстригва тяхното с чихуахуа Нала. Животното е починало малко след груминг.

В документа съпрузите твърди, че смъртта на Нала е причинена от предполагаемата "умишлена и злонамерена злоупотреба с кучета" от страна на грумъра Себальос.

Никола Пелц-Бекъм обвини салона и неговия собственик в "безразсъдно и злонамерено поведение", след като са оставили Себальос на работа след многократни оплаквания, че малтретира животни. Според делото Нала е починала само два часа, след като върху нея е работил грумъра, който дошъл до дома на младото семейство Бекъм с мобилен салон в бус.

 

"Нала влезе в микробуса за подстригване, щастливо, здраво куче, но се върна ранена и в тежко физическо страдание – тя дишаше тежко и хрипове, с пулсиращи гърди", се твърди в делото.

Никола и Бруклин незабавно откарали своята чухуахуа на ветеринар, който установил, че езикът на Нала е син, има течност в белите дробове и е претърпяла неврологично увреждане. Животното е поставено на кислород, но малко след това умира пред очите на собствениците.

В делото пише, че това причинило емоционален стрес и увреждане на нейните стопани.

"Това дело е за търсене на отговорност на всички онези, които малтретират животни, както и за да се хвърли светлина върху липсата на защита за собствениците на домашни любимци и техните любими кучета и домашни любимци", се добавя в съдебния иск.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay