Тайната за щастлив брак на Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Тайната за щастлив брак на Харисън Форд и Калиста Флокхарт

С почти 20-годишна история зад гърба си, изглежда така, сякаш нищо не може да разруши любовта на Харисън Форд и съпругата му Калиста Флокхарт. Въпреки многото различия, холивудската двойка процъфтява в свят, където дълготрайните любови са рядък скъпоценен камък.

Ето каква е тайната на връзката им:

Любов, която процъфтява въпреки всичко

Когато Калиста и Харисън се срещнали за първи път на Златен глобус през 2002 г., актрисата разляла питието си върху него 20 минути след запознанството им. Може би този малък инцидент помогнал да се разчупи леда между тези двамата. Калиста също е уважавана актриса, носителка на Златен глобус.

Очевидно е, че тези двамата са имали една и съща професия и са познавали добре Холивуд, но що се отнася до личния живот, те са изключително различни. Харисън Хорд е разведен два пъти и вече е баща на 4 деца. Тя пъл била самотна майка на осиновено момченце.

Той е нейното сладко "малко момче", въпреки че е с 22 години по-голям от нея

22-годишната разлика във възрастта била още една "голяма" разлика между двойката. Но изглежда, че възрастта наистина е само число, когато става дума за Харисън и Калиста. След като каза в интервю през 2003 г., че разликата във възрастта "не я притеснява", Калиста дори призна, че "продължава да забравя, че той е с 22 години по-възрастен" от нея. След това тя добави, че той "прилича на малко момче."

Тя съживила чувството му за обвързаност
През последните няколко години, преди да се срещне с Калиста, холивудският красавец бил виждан в нощни клубове да купонясва. Той дори признава, че не е имал сериозна връзка доста време, освен тази, която е имал с децата си. Но изглежда, че срещата с Калиста е повратна точка в живота му. Той дори изрази изненадата си да открие, че е "способен да установи дълготрайна връзка, поемайки сериозен ангажимент".
Те си споделят домакинската работа
Запален пилот, Форд не е далеч от търсещия приключения супергерой, който е свикнал да играе на големия екран. Той дори прехвърлил тази страст на жена си, която заявява, че се чувства свободна във въздуха и добави "Също така мисля, че го обичам, защото наистина вярвам на Харисън". Въпреки хобита му обаче да бъдеш с половинката си и да помагаш вкъщи е на първо място. Героят на Индиана Джоунс казва, че лети, ходи в гората и кара планинското си колело, само ако първо е изпълнил задълженията, определени от съпругата му.
Актьорът е и предан баща на техния осиновен син Лиъм, който сега е на 20. Той дори шеговито заяви през 2003 г., че е имал много опит със смяната на памперси, след като е отгледал 4 деца преди Лиъм: "Добър съм при смяната на памперси."
Мълчанието е техният трик за вечна връзка
Известно е, че актьорът е стегнат и предпочита да пази личния си живот в тайна. Но когато го попитаха за тайната зад стабилния му брак, той даде следния съвет: "Не говорете. Кимнете с глава.” Изглежда, че мълчанието е печеливш златен билет, който той използва не само в професионалния си живот, но и когато става въпрос за връзката му.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay