Как да приключите нездравословна връзка

Как да приключите нездравословна връзка

Обичате ли партньора си? Колко проблеми сте разрешили, но изглежда, че отношенията ви не са същите вече? Копнеете ли да си тръгнете всеки ден? Излезте от тази нездравословна за вас връзка и ето няколко съвета как да го направите.

Престанете да отричате

Понякога толкова свиквате с негативните емоции, че дори не разпознавате и често отричате, че връзката ви е станала супер токсична. Не искате да загубите човека, защото сте толкова свикнали с него. Въпреки това, за вашето бъдещо психическо спокойствие и благополучие, трябва да спрете да се самозалъгвате и да се откажете от връзката.

Погледнете от по-светлата страна

Опитайте се да разберете, та дори и го запишете и осъзнайте доброто, което ще излезе, ако се разделите. Приятелите, които загубихте, възможността да срещнете повече и нови хора, свободата да дишате по-спокойно. Пеперудите в стомаха ви са изчезнали, вие сте нещастни, така че защо да се измъчвате?

Разберете вашата стойност

Само за да останеш с някого не е честно нито към теб, нито към партньора ти. Ако връзката ви не е такава, каквато сте я виждали в началото, тогава е време да си припомните, че заслужавате цялото щастие на света. Понякога не е просто добре, а по-скоро е необходимо да бъдеш егоист.

Поискайте съвет

В случай, че смятате, че може да има по-добро решение как да се развие тази връзка, тогава защо да не поискате съвет от някой, който ви познава и няма да ви съди. Разбира се, съветникът трябва да бъде надежден. Ако не искате да споделяте с приятел или роднина, то се доверете на професионалист. Не е срамно да поискате съвет и помощ.

Обградете се с позитивни хора

Всичко лошо, случващо се около вас може да е замъглило ума ви, така че защо да не се обградите с позитивни хора. Само мотивиращите вибрации често могат да разкрият решения, които никога не сте си представяли. Ако сте решили да се разделите, тогава положителните хора ще ви помогнат да се почувствате по-добре в кожата си!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay