Тайните за красота на Дуа Липа

Тайните за красота на Дуа Липа

Между турнета, правене на нова музика, присъствие на събития на червения килим и ваканции с нейния красавец Ануар Хадид, дори това, че е една от най-големите поп звезди в света, не може да разсее Дуа Липа от ангажимента, който е поела да се грижи за кожата си. 

Подобно на всички останали знаменитости, вероятно и Дуа Липа има добри гени, но със сигурност нямаше да изглежда така, ако не полагаше нужните грижи за кожата си. 

Тайните за красота на Дуа Липа

Ето кои са нейните тайни за красота:

1. Тя предпочита да ходи без грим възможно най-често

В музикалните си клипове и на светските събития, Дуа Липа носи много грим, но в ежедневието обича да оставя кожата си да си почива. В случаите, в които носи грим, използва само няколко продукта. 

Дуа Липа споделя, че винаги, когато има възможността да ходи без грим, го прави, но когато се налага да се гримира, използва само фон дьо тен, коректор, спирала и бронзант. 

2. Изключително стриктна е в премахването на грима вечер

Тя никога не пропуска стъпки от рутината си. Без значение къде се намира и колко часа е, тя почиства усърдно лицето си. Тя почиства грима си с масло, след това го измива добре и нанася пробиотичен серум. Сутрин пък нанася ниацинамид. 

Тайните за красота на Дуа Липа

3. Никога не пропуска слънцезащитата

Дуа Липа много добре знае, че каквото и да прави с кожата си, ако не я защитава от слънцето, няма да има никакво значение. Тя започва да използва слъцезащитен крем, когато е на 20 и го прави всеки ден от тогава. 

4. Тя използва много интересен инструмент за ексфолация

Дуа Липа винаги носи със себе си четка за зъби. Не за да мие зъбите си постоянно, а защото използва четка за зъби, за да ексфолира кожата на устните си. Тя също така понякога използва четка за зъби, за да нанесе сенки на веждите си или дори за нанасяне на спирала. 

5. Тя обожава процедурите за лице 

Дуа Липа много обича да глези кожата си с различни процедури. Споделя, че се чувства страхотно, след като направи нещо за кожата си, а тя й се отблагодарява. Напоследък любимата процедура на Липа е микронидлинг. 

6. Тя рядко скубе веждите си

Тайните за красота на Дуа Липа

Липа има доста плътни вежди и за щастие никога не се е лъгала да ги прави прекалено тънки. Тя има красиви вежди и рядко ги скубе. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay