Топ 10: Актьорите, които имат изненадващ музикален талант

Спокойно биха могли да сменят попрището си

Топ 10: Актьорите, които имат изненадващ музикален талант

Те са участвали в много филми и за нас е пределно ясно, че имат невероятни актьорски умения. Ако обаче нещо се обърка с актьорскaтa им кариерa, спокойно биха могли да станат музиканти и да ни радват с певческите си данни.

Вероятно не подозирате колко добре могат да пеят следващите актьори и актриси, макар че това е видно в изпълненията им в различни филми. Някои дори имат издадени албуми...

1. Никол Кидман
Актрисата показа музикалния си талант в мюзикъла "Мулен Руж". Извън екрана Никол има дуети с Роби Уилямс и със съпруга си Кийт Ърбън.



2. Кевин Спейси
Актьорът ни е познат с ролята си в "Американски прелести” и "Обичайните заподозрени”Кевин Спейси също така е един от сценаристите, режисьорите и продуцентите на филма за живота на известния американски певец Боби Дарин. Освен това изпълнява ролята на Боби, и то подплатена с изненадващо добри вокални изяви.



3. Джонатан Рис Майърс 
Джонатан е участвал в лентите "Тюдорите” и "Дракула”, има изяви и като модел. Снима се в игралния филм August rush, където за ролята си на текстописец и изпълнител, той записва няколко песни за саундтрака на филма.


4. Робърт Дауни Джуниър
Оказва се, че актьорът има страхотен глас. Доказателството - това негово изпълнение в сериала "Али Макбийл"...



5. Райън Гослинг
Някога Райън е бил член на клуб "Мики Маус", наред със звезди като Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк. Замалко красавецът да стане част от бой бандата Backstreet boys.



6. Робърт Патинсън
Aктьорът, изиграл ролята на популярния вампир Едуард, също така свири на пиано и китара, и пише свои песни. В саундтрака на филма "Здрач има песни, които той е написал и изпълнява, като Let me sign.


7. Ан Хатауей
Актрисата, която изигра Фантин в мюзикъла "Клетниците", трябваше да изпълни и прочувствена ария. Очевидно се е справила добре, след като получи "Златен глобус" за ролята си.


8. Хю Лори
Хю Лори, известен с ролята си на д-р Хаус в едноименния сериал, несъмнено има музикален талант. Има два издадени албума, а през миналата година изнесе и концерт в България.



9. Ана Кендрик
Актрисата, позната ни от филми като Pitch perfect и поредицата "Здрач", още на 12 години получава сериозна роля в мюзикъл на Бродуей и печели Световна награда за театър за изпълнението си. Все пак набляга повече на актьорството, а музикалният ѝ талант остава на заден план, докато не изпява песента Cups за саундтрака на Pitch perfect

 
10. Джаки Чан
Той ни е разсмивал много пъти с ролите си в хитови комедии като "Час пик” и ни е удивявал с бойните и каскадьорските си умения, но едва ли сте подозирали, че е известен и като певец в цяла Азия. Джаки Чан има издадени 20 албума с песни на различни езици.



Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay