Щастливата майка Кели Роуланд и нейният малък герой Титан

Певицата в изключително сладка фотосесия заедно със своето дете

Щастливата майка Кели Роуланд и нейният малък герой Титан

Само преди по-малко от година и половина Кели Роуланд и съпругът ѝ Тим Уидърспуун се сдобиха със своето първо дете - момченцето Титан Джуъл Уидърспуун. И сега, вече със солиден опит зад гърба си, Кели е готова да сподели емоциите си около раждането и майчинството. Прави го открито пред списание Parents.

Магическото събитие в живота на двойката се случва на 4 ноември 2014 година и Кели признава, че с раждането си синът ѝ е донесъл огромна доза любов в дома им. "Нямах думи. Той буквално ме остави без дъх”, спомня си изпълнителката за първите минути след раждането.

За нещастие, само три седмици след щастливия момент, майката на Кели - Дорис, получава сърдечен арест и умира. "Това беше много труден и изпълнен с емоции за мен период. Помня, че заради детето си не исках да бъда тъжна. Исках да се стегна, защото вярвах, че всичкият стрес и всичката тъга могат да рефлектират върху него. Знаех, че Титан има нужда от мен и се съсредоточих върху този факт. Това ми помогна да се справя”, признава Роуланд.

Един от проблемите, с които се сблъсква по-нататък Кели, е кърменето. Тя казва, че е държала изключително много на това да кърми детето си, но не е произвеждала достатъчно мляко. Борбата за повече сън, която всеки родител води в първите месеци на детето, също не подминава певицата.

"Дори когато Титан спеше, аз и Тим не можехме да мигнем. През първата седмица Тим дори побутваше Титан, докато той спи, за да се увери, че диша. В началото не бях много стриктна относно спазването на график, особено относно това кога детето трябва да спи. Но след като разбрах, че децата се развиват много добре чрез такъв, го въведохме”, спомня си щастливата майка.

Днес Титан спи между 8 и 9 часа на нощ и се събужда доволен и усмихнат. За първи път пък Кели е забелязала усмивката му между четвъртия и петия месец. "Казах си: "Щом е щастлив, значи би трябвало да се справяме добре.” Тя си спомня много точно тази първа усмивка: "Той лежеше на масичката за повиване, а аз му пеех една глупава песничка, в която вмъквах неговото име. Той ме погледна и се усмихна. В този момент сърцето ми се разтопи”, не крие 34-годишната певица.

Роуланд признава, че след като е станала майка представа ѝ за отглеждането на дете и за света като цяло се е променила драстично. "Бях притеснена, че няма да имам търпението, което се иска, за да бъдеш добра майка. Но се оказа, че съм доста търпелива. Рефренът от Библията, който гласи, че любовта е търпелива, е толкова верен”, смята Кели.

Тя признава също така, че се е научила да гледа по-позитивно на живота и вече не превръща малките проблеми е големи. Освен това майчинството ѝ е дало възможност да си даде малко почивка, що се отнася до поддържането на перфектна форма. Съветът ѝ към всички майки е да използват червилото си, за да напишат с него върху огледалото в банята: "Имам бебе. Аз съм супергероиня!”

Щастливата майка Кели Роуланд и нейният малък герой Титан

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay