Как бързо да отслабнете с 5 килограма преди пътуване до морето?

Как бързо да отслабнете с 5 килограма преди пътуване до морето?

Повечето жени, които са недоволни от вида си и мечтаят да се отърват от наднорменото тегло, започват да го правят точно преди да отидат на море. Въпреки че преди това те ядат абсолютно всичко, не спортуват, а след една седмица искат да се отърват от килограмите, които са натрупали. За щастие, има изход. Благодарение на диета с ниско съдържание на въглехидрати в продължение на 7 дни можете да се отървете от 5 килограма.

Захарта е забранена

Колкото по-малко този продукт попада в организма ви с храна, толкова по-ниско ще бъде нивото на инсулина в кръвта. Следователно, мазнините ще се разграждат по-бързо, а за бъбреците ще бъде по-лесно да се отърват от излишните соли и течности.

Минимум въглехидрати

Когато отслабвате с помощта тази диета, използвайте в нея само зеленчуци, които не съдържат нишесте. Например, можете да си позволите краставици, репички, обикновено зеле, домати, чушки, броколи и различни зелени подправки (магданоз, копър). В по-малки количества допускайте в менюто си  тиквички, тиква и патладжани. Съвсем малко можете да си позволите да ядете картофи, но само ако те са  тъмночервени.

Храните, съдържащи протеин

Свикнете с правилото, че всеки път, когато се храните, трябва да ядете нещо от продуктите, съдържащи протеин. Например, за закуска можете да си приготвите бъркани яйца, на обяд да ядете кисело мляко или извара, за вечеря - месо или риба. Протеин по време на отслабването няма да позволи да загубите мускулна маса, а само да се отървете от излишната мазнина.

Мазнини

Приготвяйте ястия само с мазнини от животински произход и добавяйте растителни масла само за салата, но в малки количества. Продуктите се запържват в краве масло или несолена свинска мас. Добавете авокадо към салатите.

Много вода

В желанието си да отслабнете бързо, не забравяйте да пиете много вода. Това е особено важно, когато се консумират големи количества протеинови храни, което води до повишено натоварване на бъбреците. Пийте 2 - 2,5 литра вода през целия ден, за да ускорите метаболизма. Препоръчително е да правите това между храненията.

Естествено, диетата е доста стресиращ начин за отслабване, но все пак  е възможно да се постигне важен резултат с нейната помощ

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

 

 

7 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay