Знаменитости, които имат козметични операции и се гордеят с това

Знаменитости, които имат козметични операции и се гордеят с това

Съвременната пластична хирургия е родена през 1814 г. Днес пластичната хирургия и процедурите са изминали дълъг път и са се превърнали в помощ за красота. Естествено е знаменитостите да се "пипнат" тук - там, като се има предвид нуждата им да изглеждат добре. Разбира се, това не означава, че всички го правят. А някои си правят пластични операции, но отричат. 

Ние се възхищаваме на смелите знаменитости, които говорят за опита си в пластичната хирургия. Тези прекрасни жени не само се гордеят с решението си, но и вдъхновяват другите да бъдат обичат тялото, по свой собствен начин.

1. Доли Партън

Певицата и актриса Доли Партън е на 75 години и все още е зашеметяваща. Известно е, че тя казва "Ако нещо виси, провисва или се влачи, аз ще го прибера, изсмуча или ще го оскубя".

2. Кейти Пери

36-годишната Кейти Пери, сега е майка и е сгодена за Орландо Блум. Тя с удоволствие говори за лазерните процедури, които е направила за кожата си, и за филърите за под очите, които има, за да оправи кръговете си под очите. 

3. Лиза Кудроу

Лиза Кудроу, или Фийби Буфе от хитовия сериал "Приятели", е на 58 и изглежда много добре. Тя призна в интервю, че си е направила операция на носа, когато е била в гимназията. Кудроу каза, че според нея това я е накарало да премине от "грозна към красива".

4. Ванеса Уилямс

Ванеса Уилямс запали екрана, танцувайки с Chayanne в "Dance With Me" през 1998 г. Певицата, актрисата и бивша Мис Америка сега е на 58 години и все още е страхотна. Тя призна, че е опитвала различни процедури като микро-игли, но нарича ботокс "неин режим".

5. Синди Кроуфорд

Супермоделът Синди Кроуфорд е много добре поддържана, сега е на 55 години. Тя призна, че си е правила козметични процедури и казва, че никога не съди никой, който си е правил някаква процедура. Най-вече защото това е личен избор.

6. Кортни Кардашян

Кортни Кардашян, най-възрастната от всички сестри Kardashian-Jenner, е прекрасна 42- годишна жена и майка на 3 деца. Тя открито призна, че си е поставила гръдни импланти и твърди, че това не е тайна.

7. Карди Б

Belcalis Marlenis Almánzar, известна в света като Cardi B, се издигна до най-голямото име в женския рап. С еклектично чувство за стил, Cardi B веднъж призна в интервю, че си е правила различни процедури. 

8. Джейн Фонда

Джейн Фонда, актриса и активист, вече е на 83 години. Тя е откровена, когато става въпрос за признаване на различните козметични процедури, които е правила, и е споменала същото в своя блог.

9. Оливия Колман

Оливия Колман, която е на 47 години, е британската актриса, която изиграва кралица Елизабет II в хитовия сериал на Netflix, Короната. Тя призна, че си е слагала ботокс и обича вида, който й дава. Между другото, съпругът й също.

10. Ашли Тисдейл

Звездата от High School Musical Ашли Тисдейл стана известна през 2007 г. с новината, че е имала ринопластика, за да си оправи носа по здравословни причини. Днес тази майка на едно дете е на 36 години и е доволна от решението си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay