Зодиите, които се привличат фатално

Mежду кои зодии е налице фатално привличане и защо в повечето случаи пожарът между тях притихва точно толкова бързо, колкото и скорострелно е пламнал

Зодиите, които се привличат фатално

По традиция петък 13-и се смята от мнозина за фатална дата и обединява страховете на милиони суеверни хора по света, които в такъв ден отказват дори да станат от леглото. Стига се дотам, че немалко хотели по света умишлено нямат 13-и етаж и 13-а стая. На много от летищата пък самолетите умишлено пропускат писта номер 13.

Днес обаче няма да ви разказваме теории за произхода на суеверията около тази дата, а ще обърнем поглед към един друг аспект на думата "фатално”. А именно - изпепеляващото привличане между двама души, което обаче най-често завършва още по-бурно с фатален за връзката край.

Открийте между кои зодии е налице фатално привличане и защо в повечето случаи пожарът между тях притихва точно толкова бързо, колкото и скорострелно е пламнал.

Овен и Везни
Със своя чар и магнетизъм представителите на зодия Овен моментално завладяват мислите на влюбчивите Везни. Именно обаче нежността и финеса, присъщи на Везните, са склонни не след дълго да започнат се струват нетърпими за свръхенергичните и прями Овни. Везните от своя страна също започват да се дразнят от тази за тях прекалена и никому ненужна експанзивност.

Телец и Риби
Следвайки принципа, че "противоположностите се привличат”, между Телеца и Рибите пламва наистина изпепеляваща страст, благодарение на която в началото и двете зодии са съвсем напълно слепи за всичко останало. Когато обаче нещата притихнат и започнат да се опознават отблизо, те откриват, че между тях съществуват непреодолими различия. Рибите търсят емоции и държат на социалния си живот, докато Телците предпочитат просто да си седят вкъщи, сгушени на дивана.

Близнаци и Стрелец
Първоначално Близнаците и Стрелците откриват много общи черти помежду си и успяват да общуват на абсолютно всички нива. Малко след това обаче "двойствената” зодия започва да се изнервя на прекаленото спокойствие на Стрелеца, който пък предпочита да замълчи, отколкото да влиза в излишни спорове. В крайна сметка неразбирателството помежду им обикновено дава превес и връзката приключва почти толкова бързо, колкото е и започнала.

Рак и Козирог
Още едно абсолютно доказателство в подкрепа на тезата, че "противоположностите се привличат”. Поне в началото. Защото емоционалният и нежен Рак има нужда именно от стабилността на уравновесения и покровителствено настроен Козирог. До момента, в който "рогатата” зодия не установи, че Ракът е прекалено обсебващ за нейната спокойна натура. Което пък кара водната зодия да се чувства пренебрегната и води до тежки емоционални изблици, покрай които почти със сигурност идва и краят на взаимоотношенията им

Лъв и Водолей
В мига, в който непринуденият Водолей се запознае с властния Лъв, межу тях буквално избухва пожар от емоции и чувства. В един момент обаче егото на огнената зодия започва да идва в повече на и без това не особено търпеливия Водолей. Лъвът пък от своя страна се дразни на непостоянството и свободолюбивостта на въздушния знак. В крайна сметка споровете се превръщат в ежедневие, а краят на връзката помежду им все по-настоятелно тропа на вратата.

Дева и Скорпион
Въпреки че първоначално между двата знака се заражда изпепеляваща и почти неконтролируема страст, в повечето случай бързо след това идват непреодолимите различия. Подредената и често педантична Дева изисква да бъде поддържан определен ред във връзката, докато обсебващият Скорпион без да иска успява да всява постоянно напрежение. В допълнение водната зодия не понася спокойствието, към което пък Девата винаги се стреми. В резултат нещата обикновено приключват малко след като всъщност са започнали.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

53 18
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 13.06.2014|20:26
Само, че едва ли някой се съобразява с това.
1
Не е посочен 13.06.2014|12:44
Странно, никога не съм се разбирал със скорпиони .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay