Ива Кузманова: "С Радостин никога не си лягаме скарани!"

В днешно време семейните ценности сякаш останаха на заден план. На 20 се мисли за купони, излизания и всичко останало, но не и брак. Едно младо момиче на име Ива Кузманова преобръща тези представи и ни разказва за това как тя си представя живота със съпруг, деца, успешна кариера и щастлива. Само на 20, а вече е предприела една от най-сериозните крачки!Как реши да се наместиш в YouTube света и какво беше първото ти видео?

Стартирах през 2017 г. Бях започнала да ходя на фитнес, тъй като моят брат беше доста запален и проявих интерес покрай него. Винаги съм спортувала. В началото бях скептична, тъй като п фитнесите нямаше много жени. Когато започнах да се занимавам по-сериозно и следях Радостин Кузманов в социалните мрежи. Брат ми ми предложи да запишем тренировката ми на видео и да я качим в YouTube. Първото ми видео е и най-гледаното. Темата му беше 5-минутна тренировка за корем. Взехме камерата от приятел и го снимахме цял ден. Изгонихме баща си от вкъщи, тъй като снимахме. След тренировките започнах да правя видеа, на които говоря. Правех всичко с идеята да помагам на хората. Още, когато качих първото си видео, Радостин го сподели и ми писа, за да поздрави и да ме насърчи да продължавам в същия дух.

Каква си мечтаеше да станеш като малка?

Исках да бъда ветеринар. Обожавам животните. През годините съм имала зайчета, рибки, обичах да се занимавам с животните на село. Замисляла съм се за куче, но това е подобно на отглеждането на дете, доста е трудно. След 7 клас се отказах от тази своя мечта и започнах да спортувам. Започнах сериозно с лека атлетика, но не успявах да я съчетавам с ученето.

Кога започна любовната приказка с Радостин?

След колаборацията, която направихме, нещата се развиха бързо. Тогава той живееше в Дания, но постоянно комуникирахме по повод видеата. През лятото на 2017 г. Той ми каза, е ще се връща в България и ще прави фен среща. Покани ми да присъствам. Тъй като живеех в Бургас се наложи да пътувам сама до София на 17 години.  Първата ми среща с Радостин беше много вълнуваща. Бях толкова притеснена! Добре, че сестра му беше там, тъй като тя е по-общителна. Още тогава чувствах, че това е моят човек. След фен срещата се прибрах в Бургас, а той - в София. След време ми писа, че ще пътува до Бургас с приятели. Разбрах, че е дошъл специално заради мен. Започнахме да излизаме. Първата година от връзката ни беше от разстояние. Сгодихме се на двадесетия ми рожден ден и 9 месеца по-късно се оженихме.

На какъв етап от взаимоотношенията трябва да обсъдим бъдещите си планове с партньора, според теб?

Когато вече усещаш, че това е човекът за теб. Ако за мен бракът е ценност, а за него - не, то аз не мога на направя предложение за брак сама. С Радостин вървим ръка за ръка във всяко едно нещо. Често казва, че съм омъжена за най-добрия ми приятел. С него сме заедно във всичко. Трябва да има комуникация и първата година от връзката е подходящ момент да се обсъди в каква посока гледат двамата.

Какво кара двама души да останат заедно?

Според мен, за да влезеш в сериозни взаимоотношения трябва да имаш визия за живота и да си наясно със себе си. Отсрещната страна трябва да е по същия начин. Ние не сме две половинки, които се събират. Един цял човек се свързва с друг цял човек. Така можете заедно да визуализирате бъдещето.

Какво е твоето наблюдение към младите двойки?

За съжаление, в света, в който живеем, всеки иска да изразява мнението си, всеки споделя различни мисли. Погледът ми е положителен и разбрахме, че сме помогнали на някои наши последователи да поемат в правилната посока по отношение на семейството. Последователите ни искат да говорим повече за семейството, за финансите в едно семейство.

Притесняваш ли се да споделиш хората толкова близо до вас?

Ние сме много открити с последователите. Често се чудят защо споделяме някои неща. Но смятам, че трябва да има граница и последователите знаят, че няма как да споделяме абсолютно всичко. Казват ни, че не се караме, но това не е така. Просто не заснемаме тези моменти.

Думата инфлуенсър е доста криворазбрана в момента. Защо мислиш, че това е така?

Излязоха много хора, които просто се снимат и си качват селфита. Това, че имат много последователи, не ги прави инфлуенсъри. Тяхното съдържание няма никаква стойност, тъй като те нямат влияние върху публиката, не ги учат на нищо.

Какво мислиш за идеологията Red pill? Твоето семейство е пълната противоположност на това разбиране.

Тук Ради би могъл да говори доста. Бих казала, че по-скоро не я подкрепяме, защото сме много далеч от това. Аз не съм чак толкова навътре в темата, но смятам, че особено младите момчета, които се влияят от това, трябва да изпитват нещата и да се вслушват в себе си. Никой не би бил щастлив, ако годините си минават, а той все още се лута. Всеки от нас има нужда от човек до себе си. Аз не бих се чувствала добре, ако човекът до мен има силно надмощие над мен. Жените имаме нужда от подкрепа от мъжете и да бъдем третирани по правилен начин. Мъжът не трябва да тъпче жената и да я кара да му готви и чисти. Също така съм против крайния феминизъм. Мъжът и жената са екип!

Имате ли правила във вашата връзка?

Не бих казала, че са правила, а по-скоро ценности. Комуникацията е задължителна, независимо за какво става въпрос. Всичко трябва да се обсъжда. Решенията също се взимат заедно. Никога не си лягаме скарани!

Още от вълнуващия ни разговор можете да гледате в новото видео в канала на Peika&Jenite!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay