Miss Universe Bulgaria: 90% от участничките бяха с корекции

Miss Universe Bulgaria: 90% от участничките бяха с корекции

На гости ни беше Кристина Пламенова - Miss Universe Bulgaria. С нея ще надникнем зад кулисите на конкурса. Ще си поговорим за красотата, отношенията и още! Може ли да има приятелство между толкова красиви жени? Има ли шанс България на толкова мащабен конкурс? Какви мъже харесва Кристина? Гледайте!

Как премина конкурсът? Какви впечатления остави у теб?

Бикувално се върнах преди броени дни, още не съм си разопаковала багажа. Впечатленията ми са много положителни, тъй като успях да създам приятелства с някои от момичетата. Организацията беше на ,ного високо ниво. В такава положителна и градивна насока се получи наистина впечатляващо шоу. Процесът беше забавен.

Как протече самата подготовка и какви бяха етапите?

Имахме 4 излизания - с официална рокля, с национален костюм, с бански и с opening рокля, която те ни предоставят. Репетициите бяха доста продължителни - от 9 сутринта до 8 вечерта. Когато пристигнах на бървия ден беше късно вечерта и ме оставиха да си почина, но от следващия ден се започна с репетиции и интервюта, които трябва задължително да дадем. След това имаше и фотосесии с opening роклите, тъй като марката спонсорираше конкурса и трябваше да направим снимки, които да постнем.

Какво беше отношението им към теб като българка?

Според мен всички се държаха много добре, бяха много мили, н сякаш имаше леко изолиране на по-малките държави. На фокус бяха по-големите страни като Колумбия, Франция, Испания. Но все пак те имат и по-широка аудитория, а момичетата са доста силни в социалните мрежи. Това определено влияе, тъй като помага да се привлекат повече рекламодатели. Самият конкурс на това разчита - момчета да е интересно и да има подкрепа от своята държава. У нас интересът не е много голям. Има държави, в които тези конкурси са нещо много важно. Аз не успях да получа подкрепа от България, но получих от Филипините - дори ми изпратиха подаръци и цветя в стаята ми.

Може ли да има приятелство между толкова красиви жени? Има ли злоба и завист?

В целия ми престой там не съм усетила да има злоба, интриги и негативни емоции между момичетата. Всички се държаха супер приятелски една към друга. Може и да имало неискрени момичета, но определено няма нищо общо с България.

Има ли шанс за страна като нашето да спечели подобен конкурс?

Според мен нямаме, но това би могло да се промени, ако се случи нещо в политически план, по подобие на Евровизия. Колкото и красиво да е нашето момиче и колкото и да се подготвя, шансът да спечели е минимален. Силно се надявам след време да имаме победителка, но би станало много трудно.

Попадала ли си на шегите в TikTok по повод на конскурса? Какво е мнението ти за тях?

Успяха да ме разсмеят, наситина са много забавни. Много рядко използвам TikTok, защото според мен е загуба на време, но моите приятели ми изпратиха няколко клипчета. Аз бях решила, че ще съм по-стегната в произношението и ще имам равномерен тон, когато дойде моя ред, за да не се получи гаф като при Мис Франция от миналата година. Аз също крещях с цяло гърло, но нямаше извивки. Беше необходимо да се крещи, защото микрофоните бяха доста отдалечени от нас. Другото нещо, което не разбрах беше как момичетата се усмихваха, докато викаха. Това е изключително трудно и аз не успях да се усмихна по време на викането. След това се усмихнах, но за жалост това беше изрязано.

Какво друго остава на заден план и ние зрителите не успяваме да видим?

Трябваше да се подготвяме сами почти за всичко, дори за излизането на сцената. Имахме по 20 минути за фризьор и гримьор, трябваше да се гримираме и фризираме сами, а те само добавяха финални щрихи. Това нещо не се знаеше предварително - в противен случай щях да изкарам един курс поне за грим. Още със ставането, момичетата започваха да лепят мигли и да обуват токчета, имах чувството, че спяха с официалните обувки. Голяма част от тях се разхождаха с вечерни рокли от сутринта., дори и по време на закуска.

Имаше ли участнички с корекции и толерира ли се това на Miss Universe?

Почти нямаше момичета без корекции. Всички, с изключение на мен и Мис Гърция, имаха фасети. Нямаше много момичета със силиконови импланти, но преобладаваше ринопластиката, екстеншъни, скули и филъри в устните. Имаше си доста момичета, които са коригирали много неща по себе си. В това няма нищо лошо, стига резултатът да е добър.

Ти имаш ли корекции по себе си?

Да, имам. Поставила съм силиконови импланти, но в рамките на нормалното и почти незабележим. Имам и малко филър в устните. Косата си е моя, както зъбите, ноктите и миглите.

Какви мъже харесваш?

За мен е важно да мога да комуникирам с мъжа до мен, да е интелигентен, да е на моята вълна. Иска ми се да има чувство за хумор и да не се вглъбява много в проблемите.  За мен е важно да се прибера при човек, който ме кара да забравя за битовизма. Важно е да има симпатична и приятна визия.

Как е избрала своя национален костюм и защо са ѝ отказали да облече българска носия? Кои са най-интересните държави, в които е била Кристина и какво написа в книгата ни, вижте в нашето ново видео!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay