Емануела в ексклузивно интервю след "Къртицата"

Певицата ни разказа за отношенията си със 100 кила, роднините на съпруга си, колежките и 13-годишния си син

През последните седмици в Jenite.bg си създадохме практика да ви представяме ексклузивни интервюта с красивите дами, които напускат "Къртицата”. Ето, че дойде ред и на фолк певицата с най-изумителните очи - Емануела. В шоуто тя преживя един от най-важните моменти в живота си, сватбата с милионерския син Никола Стоянов.

Освен щастливо усмихната обаче, видяхме как изглежда Емануела и когато се ядоса. В конфликта си с безцеремонния рапър 100 кила тя показа, че може да "яхва метлата”, да бъде "таралеж в гащите” и да "къса нервите” точно толкова успешно, колкото пее в някои от най-известните си хитове. 

Без повече предисловия, нека видим какво сподели самата Емануела за себе си и за отношенията си с хората.

Здравей, Емануела. Как се чувстваш след излизането си от "Къртицата” и доволна ли си от своето представяне?

ОК съм си. Аз винаги си казвам, каквото си мисля и няма за какво да съжалявам.

Между теб и 100 кила избухна доста разгорещен скандал. Как ще коментираш характера и поведението му?

Той е грубиян, много е глупав. Как може да нападнеш жена, да се мислиш за повече от другите? OK, направил е една песен, но това не му дава право да се държи толкова грубо с хората. 100 кила не е човек, на когото трябва да се подражава. Не трабва да има такава агресия!

Ти също не успя да запазиш спокойствие в конфликта с него и изрече доста обидни думи. Смяташ ли, че те са възпитателни за младите ти почитатели?
Аз показах такова отношение, каквото той показа към мен. Да, обиждах го, но не мисля, че съм казала нещо вулгарно.

Нарече го "мангасар”...

Мен Джордан ме е учил, че ако искам да обидя някой циганин, трябва да го нарека "мангасар”.

Разбрахме кого не харесваш, но ще ни кажеш ли и кой ти беше най-симпатичен от останалите участници в шоуто?

Жени Калканджиева! От малка много я харесвам, тя е много красива и ми беше много интересно да я опозная отблизо, да поживеем заедно. Тя ми е фаворит не само в предаването, но и като жена. Много си ми е на сърце, за мен тя е най-красивата "Мис България”, освен това е широко скроена, бори се сама с живота както може, весела е, лъчезарна, разбрана. С нея пада голям смях. Затова ми стана и кума. Какво по-хубаво от това да ми стане кума жената, на която се възхищавам от малко момиченце?

Емануела в ексклузивно интервю след "Къртицата"
Защо реши да се омъжиш точно по време на престоя си в "Къртицата”?

Икебаната и Азис го предложиха и прецених, че това е най-хубавото, което може да ми се случи там.

По медиите излезе информация, че родителите на съпруга ти никак не са доволни от неговия избор, не са пожелали и да присъстват на сватбата. Каква е истината, в какви отношения си с тях?

В никакви. Нямам никаква комуникация с тях и не искам да имам. Баща му се шегува, дава му много добри съвети, майка му не ме харесва. Не смятам, че когато двама души не се харесват, трябва да си общуват.

Жълтите издания публикуваха и обидни изказвания за теб от фолк певицата Джорджия. Тя е казала, че заради теб се е разделила с бащата на детето си, че "заигравката” между вас е станала, докато е била в болница и се е борела за живота си. Как ще коментираш това?

Не коментирам такова евтино търсене на PR. Дори не знам коя е. Като е певица, да си пее песните. Какво се занимава с такива интриги? И мен какво ме интересува, че мъжът ѝ е тичал по мен? Всъщност, това дори ме ласкае - щом мъжете си оставят жените заради мен, значи още ставам. Никола трябва да си ме пази! А това, което мен ме интересува е, че той си е вкъщи и не ходи по чужди жени. Така че думите на Джорджия не ме обиждат, пожелавам ѝ успех!

Защо мислиш, че изявлението ѝ е вид PR?
Неизвестните певици се закачат за някоя популярна колежка и имат две възможни стратегии: или да кажат, че им е откраднат мъжа, или че са им взели песните.

Какво ще кажеш за ситуацията с поп-фолка като цяло? Всички изпълнители ли притежават необходимите качества, за да бъдат такива изобщо?

В момента поп-фолкът е много пренаситен жанр: много от изпълнителите вдигат нивото, но и много други го свалят. Не може всяко момиче, което не става за нищо друго, да иска да пробива с това, да се чуди кой да ѝ плаща клиповете, да си налива силикон в устните, гърдите, дупето и къде ли не. Не от всяко дърво става свирка, както се казва.

Има Топ 10 на изпълнители, които действително са успели - независимо дали с пеене, или защото правят добро шоу. Но останалите са срам за поп-фолка. Това нещо унищожи музиката. В момента, в който започнахме да добиваме авторитет, изникнаха страшно много "изпълнители”, които се мислят за звезди, говорят глупости по медиите и пеят безумно тъпи текстове. Затова хората се отдръпнаха.

Другата стратегия на тези момичета е да си търсят футболист, за когото да се закачат. Да копират звезди като Алисия, Елена Паришева или Николета Лозанова. Нея я копират най-много.

Като стана въпрос за тях, какво мислиш за прочутата вражда между Николета и Алисия?
Честно казано смятам, че всичко това се подклажда от медиите. Мен не ме засягат подобни скандали.

Ти и Алисия приятелки ли сте?
В нашия бранш няма приятелство. Уважавам това, което Алисия прави, но не си пием кафето заедно.

Ти имаш 13-годишен син Христо, за когото дори в интернет не може да се намери никаква информация. Защо го пазиш толкова усилено от блясъка на светския живот?
Искам той да си бъде тийнейджър, да си изживее съответните моменти без напрежение от снимки, да си бъде нормално дете. Дори едно интервю може да му се отрази негативно и не смятам, че е готов за това.

И все пак, какво ще ни разкажеш за него?
Гордея се със сина си, той е много възпитан, отговорен, добър, не лъже. Има морални ценности, въпреки света, в който живеем. Не крия, че родителите ми много ми помагат в отглеждането му и са го научили на всички неща, на които са научили и мен.

В какви отношения си с бащата на Христо?
В никакви. Спря да вижда сина си, без да обясни нищо.

Кои според теб са най-важните качества за една жена?
Да уважава първо себе си, за да я уважават и другите. Трябва да бъде с повече самочувствие, по-нежна, винаги усмихната, доколкото това е възможно. И никога да не забравя, че 50% от красотата на жената е в косата - това е доказано! Както и факта, че нито един добър фризьор не може да ни направи прическата, която получаваме по време на секс. Четох ги някъде тези неща - понякога усещам, че зациклям, че речникът ми обеднява и затова гледам във всяка свободна минута да чета, да се информирам и обогатявам.  

Благодарим на Емануела за откровеното интервю и ѝ желаем успех във всички важни за нея начинания! Още снимки на певицата можете да разгледате в галерията ни.

Ако искате да ви държим в течение с живота и мнението на популярните личности в България, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

44 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



20
Не е посочен 13.05.2013|19:45
мене ако питате, тази в старанието си да си направи реклама, само се изложи.
19
Не е посочен 13.05.2013|15:48
Така и трябва, драга, така и трябва. Жалко, че не всички са на твоето мнение.
18
Не е посочен 13.05.2013|15:47
Не съм фен на чалгата, ама Емануела е хубава жена.
17
Не е посочен 13.05.2013|15:27
тая на 10 ли е раждала?
16
Не е посочен 13.05.2013|14:05
е така си е ,важно е как изглежда косата.но ми стана интересно с частта за прическата след секс :))))
15
Не е посочен 13.05.2013|13:43
интересно интервю.мислих я за глупава и ограничена , но каза хубави неща
14
Не е посочен 13.05.2013|12:50
хубавица е сега
13
Не е посочен 13.05.2013|11:20
Права е, че всяка една жена трябва да бъде винаги усмихната и да поддържа визията си, но наистина не знаех, че 50% от красотата на всяка жена се крие в косата.
12
Не е посочен 11.05.2013|11:36
Изключително тъпа и ограничена селянка.
11
Не е посочен 10.05.2013|19:51
Изключително! Но освен това е и злобно!
10
Не е посочен 10.05.2013|19:50
Мисля, че дори Златка е доста по-умна от нея, тя поне се старае да се развива, а тази има излишно самочувствие без покритие.
9
Не е посочен 10.05.2013|19:49
8
Не е посочен 10.05.2013|19:47
"В момента поп-фолкът е много пренаситен жанр: много от изпълнителите вдигат нивото, но и много други го свалят." - Ахахахахах!! Ама то накъде по-ниско бе драга?!! Нивото е толкова ниско там, че не виждам как може някой да го свали още!! ;)))
7
Не е посочен 10.05.2013|19:44
"Ти също не успя да запазиш спокойствие в конфликта с него и изрече доста обидни думи. Смяташ ли, че те са възпитателни за младите ти почитатели? Аз показах такова отношение, каквото той показа към мен. Да, обиждах го, но не мисля, че съм казала нещо вулгарно." - Пука й на тази чалагарка за младото поколение! За това младото поколение се е превърнало в евтин боклук - продават се на по 16 години и подражават на простакеси като нея, не знаеки дори кой е Ботев!!
6
Не е посочен 10.05.2013|19:43
"Здравей, Емануела. Как се чувстваш след излизането си от "Къртицата” и доволна ли си от своето представяне? ОК съм си. Аз винаги си казвам, каквото си мисля и няма за какво да съжалявам. " - Ахаха много ми е смешно, като някой го каже това и си мисли, че това е най-голяма истина. Да можеш да си казваш, какво си искаш! Само дето признак на уважение, култура и УМ е да можеш да лавираш и да бъдеш дипломатична и честна личност, а не просто да изтърсваш всичките си глупости и да засягаш някого с поведението си, понеже си много честна пред себе си. Признак на простотия и неадекватност е това.
5
Не е посочен 10.05.2013|18:55
Много е готина Емануела и е супер артистична. Вярно не си мери приказките, ама пък в това й е чара. Беше голям дразнител в базата, но и един от най-култовите участници.
4
Не е посочен 10.05.2013|18:38
вярно е хубавица
3
Не е посочен 10.05.2013|17:51
Емануела пили супер яко нервите, ама пък за сметка на това е много готина и непринудена.
2
Не е посочен 10.05.2013|17:32
понякога усещам, че зациклям, че речникът ми обеднява и затова гледам във всяка свободна минута да чета, да се информирам и обогатявам. ..............
1
Не е посочен 10.05.2013|17:24
Това момиче е изключително глуповато .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay