Катрин Зита-Джоунс след болестта

Актрисата се пребори с психичните проблеми, резултат от тревогите ѝ за Майкъл Дъглас

Катрин Зита-Джоунс след болестта

Изминаха три години, откакто не сме гледали Катрин Зита-Джоунс на голям екран, но съвсем скоро красивата актриса ще ни припомни актьорските си умения в лентата "Rock of Ages”. За съжаление, отсъствието ѝ от кино продукциите не се дължи на успешни събития и щастливи семейни почивки. През тригодишния период Катрин премина през какви ли семейни проблеми, а в това число преодоля и личната си психическа нестабилност.

През 2010 година съпругът ѝ Майкъл Дъглас бе диагностициран с рак на гърлото в четвърти стадий. Тя трябваше да му бъде най-голяма опора, а в същото време да се грижи и за своите две малки деца. Целият този стрес и тревоги не се отразиха добре на актрисата и през април 2011 говорителката ѝ заяви официално, че е развила биполярно разстройство.


Нейният партньор в живота успя да се пребори със смъртоносното заболяване, но самата тя се чувстваше застрашена, че той все още не е напълно здрав. За да се отърве от тези натрапчиви мисли и непрестанните смущения в настроението си, Катрин постъпи в клиника за лечение на маниакално-депресивни проблеми.

С днешна дата актрисата твърди, че е изцяло излекувана и е оставила неприятностите в миналото. Решена да го докаже, Катрин говори открито в интервю за вестник Today за здравословните проблеми и последиците от тях.

"Свалям шапка пред моя съпруг, защото въпреки трудностите, той така и не загуби своето чувство за хумор. Беше ужасен, направо ужасяващ период на лечение, но той се държа до последно”, разказва 42-годишната звезда. "Това е едно от онези изпитания, които въвличат всички в преодоляването им.”

Освен че въвличат, тези трудности променят. Самата актриса разказва, че е преосмислила ценностите си. Днес не се интересува от хорското мнение, най-важно за нея е да прекарва повече време със семейството си.

Катрин Зита-Джоунс след болестта

"В момента се чувствам чудесно. Смятам, че е време да продължа напред. Осъзнавам, че съм просто една от многото хора, които са опора на раково болен. Най-важното е, че вече две години Майкъл е здрав, а аз съм много щастлива да го заявя гордо. Този факт показва живота ми в перспектива.”

Ние също сме съпричастни с щастието на светското семейство. Положителният пример за сила, който дават, ни напомня, че макар някой неща да не зависят от нас, винаги има надежда.

108 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 18.06.2012|17:14
Много е красива. Страхотна двойка са.
1
Не е посочен 18.06.2012|09:35
Браво дано и двамата занапред да са добре и здрави, това е най-важното!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay