Интересни факти за физическото привличане

Интересни факти за физическото привличане

Интересни факти за физическото привличане

Привличането между двама души играе важна роля за техните любовни взаимоотношения. Съществуват различни причини, които могат да ни тласнат към дадена личност и да накарат пеперудките в стомаха ни да полетят. Подготвили сме ви няколко доста интересни факти, които е добре да знаете.

 

Мирис, който омайва

Оказва се, че мъжкото съсловие може да бъде "примамено" от миризмата на лавандула или тиква. Един трик, който може да приложите е да приготвите вкусен тиквен пай. Не само ще наградите себе си , особено ако сте любители на сладките удоволствия, но и ще създадете подходящи условия за стартиране на "любовната игра". Ако обичате мириса на ароматни билки пък можете да украсите стаята с ароматизирани свещи, които да запалите на угасена светлина. Едва ли ще има мъж, които би устоял на такава интимна обстановка.

 

Огнен цвят

Проучванията сочат, че червеният цвят силно привлича мъжкото око. Известно е, че жените които носят дрехи в тези нюанси са по-атрактивни и желани. Причината за това може да се крие във факта, че огненият цвят е известен като символ на любовта и романтиката. Той оказва силно влияние на подсъзнателно ниво върху мъжкия мозък и поражда страстни желания. За това не се чуди какво да облечеш на партито довечера – копринена червена блузка с подходящ аксесоар ще свърши чудесна работа.

 

Несъзнателни движения

Мъж, който се чувства привлечен от някоя жена несъзнателно се насочва физически към нея. Друго издайническо действие е когато леко повдига веждите си. По този начин показва, че е заинтересован и му е приятно да си наоколо. През свободното си време можеш да разучиш основните принципи на езика на тялото или тези малки и уж незначителни негови действия, които всъщност издават всичко.

 

 

Случайни докосвания

Друг "крещящ" знак за привличане е докосването. Според експертите в областта, заинтригуваните мъже търсят различни начини за физически контакт с жената, която желаят. Става въпрос за онези невинни закачки или случайно докосване, които ясно издават мъжкия интерес. По този начин представителя на силният пол разбира дали има опасност да бъде отхвърлен или е време за по-смели действия.

 

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay