30-годишно приятелство, отбелязано със съвпадащи татуировки

30-годишно приятелство, отбелязано със съвпадащи татуировки

Вярва се, че истинското приятелство може да ви помогне да преодолеете всички препятствия и трудности в живота. Но за съжаление реалността е малко по-различна. В живота си постоянно трябва да избираме по кой път да тръгнем, така че понякога е трудно да поддържаме отношения - дори с хората, които обичаме повече от всичко! Заради тези неща понякога приключват приятелствата, но това не се е случило с тези дами, които се срещнали преди 30 години.

30-годишно приятелство, отбелязано със съвпадащи татуировки

Ето как тези 2 жени са отпразнували 30-годишнината на своето приятелство:

Помислете си за хубав начин да отбележите годишнина на приятелство. Можете да гледате стари снимки и да си спомняте миналите времена заедно или да си подарите запомнящи се подаръци и много прегръдки. Но какво може да запази тези спомени до края на живота ви? Точно така, татуировка!

30-годишно приятелство, отбелязано със съвпадащи татуировки

И точно това правят тези две приятелки от Бразилия. Правят си съвпадащи татуировки на усмихнати бири, държащи се за ръце. Снимката бе споделена от внука на една от жените. Той добави, че избраната от тях картинка символизира нещата, които и двете обичат: да си говорят на по чаша с вкусна напитка - заедно с всички други прекрасни неща като подкрепа и щастие, които носи приятелството.

Много хора бяха докоснати от тази история, защото, както вече казахме, не е лесно да се пази приятелство толкова дълги години. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay