Историята на една жена, родила дъщеричката си на 66

Историята на една жена, родила дъщеричката си на 66

През 2005 г. историята на Адриана Илиеску беше широко обсъждана в медиите. Жената роди първото си дете на 66-годишна възраст, което я вкара в Книгата на световните рекорди на Гинес като най-възрастната майка в света. През последните 14 години жената е трябвало да се справя с отхвърлянето от обществото многократно, но тя успява да се справи с това в името на любовта си към дъщеря си.

Ние сме впечатлени от историята на тази жена със силна воля и решихме да ви разкажем нейната история:

Защо не е имала дете по-рано

Когато Адриана била на 20 години, тя се омъжила, но съпругът й бил напълно против да има деца. В крайна сметка тя решила да се разведе. След това се отдава на учителската си работа в университет в Румъния.

В продължение на 9 години Адриана се лекувала от безплодие и се опитвала да забременее, но всичките й опити били неуспешни. След това тя решила да опита инвитро оплождане. В този момент тя вече била на 66 години и много добре разбира, че това е огромен риск. Но повече от всичко Адриана искала да разбере какво е чувството да бъде майка. Много хора около нея осъждали решението й, а други й обърнали гръб и смятали, че това, което прави, не е нормално.

Трудностите, с които Адриана трябвало да се справи, след като родила детето си

Когато най-накрая забременяла с тризнаци, 2 от тях починали в утробата, а дъщеря й Елиза се родила преждевременно, така че прекарала дълго време в интензивното отделение. Скоро тя станала по-силна и Адриана, като много религиозна личност, решила да я кръсти.

Различни религиозни организации твърдяха, че решението й да роди дете на такава възраст е ужасно егоистично. По време на церемонията я обвинявали и Адриана дори чула, че една от монахините нарича Елиза "продукт на тъмна сила". Самата Адриана смята, че дъщеря й е изпратена от Бог.

Как протича живота на тази самотна майка

Адриана веднага осигурила бъдещето на момичето. Тя сключила сделка с лекаря, който направил инвитро процедурата. Те се разбрали, че в случай на смърт на Адриана, лекарят трябва да стане кръстник на момичето и неин официален настойник до пълнолетие.

Често хората мислят, че Адриана е баба на Елиза. Жената многократно е доказала, че решението й да стане майка е било нещо повече от просто егоистично желание. И тъй като Адриана вече била пенсионирана, тя може да прекарва цялото си свободно време за отглеждане на дъщеря си.

Как живеят сега

Адриана е учител по румънски език и литература, а също така е автор на повече от 25 книги за деца. Дъщеря й обича науката и е обикновен тийнейджър, който вече е печелил много училищни състезания. В бъдеще Елиза се надява да отиде в колеж.

Адриана и Елиза са свързани със специалната връзка на любовта. Като майка Адриана инвестира цялата си сила, опит и знания в единствената си дъщеря. Тя все още води активен и здравословен начин на живот и се опитва да участва в живота на Елиза максимално много. Адриана е на 80 години, чувства се отлично и се надява да продължи да гледа как дъщеря й израства в красива жена.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay