Как бързо да спрете да се чувствате подути преди секс?

Как бързо да спрете да се чувствате подути преди секс?

В настроение за секс сте, но сте наистина подути. Доста неприятна ситуация! Последното нещо, което искате е да се чувствате неудобно или несигурно в леглото, нали? Това може да развали цялото ви настроение. 

Не бива да позволявате подуването на корема да повлияе на либидото ви. Ще ви дадем няколко съвета за това как бързо да се справите с подутия корем преди секс.

1. Пийте вода

Преди да скочите в леглото, пропуснете пиенето на коктейл или чаша вино, които водят до подуване на корема и вместо това пийте чаша вода и се изпишкайте. Пиенето на много вода помага да изчистите токсините от тялото си. Тази техника помага да се справите с подуването на корема, тъй като естествено уринарния ви тракт ще се прочисти.

2. Избягвайте кръстоцветните зеленчуци

Избягвайте кръстоцветните зеленчуци като брюкселско зеле, зеле, кейл и броколи. Тези зеленчуци създават газове и причиняват подуване малко след като ги изядете, така че ако ги приготвяте за вечеря и искате да правите секс след това, внимавайте с количеството. Същото важи и за бобовите храни.

3. Взимайте пробиотик

Разбира се, ако вземете едно хапче, няма да има голям ефект, но ако приемате пробиотик ежедневно определено ще има ефект и ще намали подуването на корема ви. Освен добавките, които можете да приемате, консумирайте повече храни, богати на пробиотици, като кисело зеле, кефир и т.н. 

4. Откажете се от захарта

Ако хапвате нещо сладко вечер, преди да си легнете, това може да причини подуване и излишни газове. Дори дъвките съдържат захар и причиняват това неприятно подуване. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay