Как да комбинираме правилно бижутата си

Как да комбинираме правилно бижутата си

Веднага след като приключим с подбора на дрехи, грим и чанта – сякаш нещо липсва. Макар да изглежда, че всеки компонент е съвършен, не е така. Остава един важен елемент: Бижута! 

Бижутата са аксесоар, който се превръща в основен за всяко облекло. Ние ви даваме няколко съвета как да комбинирате правилно бижутата си, така че да извлечете максимума от тях.

Слоеве за победа

Ако имате профили в социалните мрежи, определено знаете тенденцията на слоевете. Изглежда, че едно колие никога не е достатъчно, тъй като хората носят две, три, а понякога дори и четири изящни колиета с нещо толкова небрежно като V-образно деколте. Но как да разберете какъв тип колиета да комбинирате? Използвайте колиета с различна дължина. Експериментирайте с цветове, особено ако носите бяло.

Смесвайте металите

Подберете сребърно колие със златен пръстен. Или изберете платина с лек намек за злато. Вариантите, по които можете да съчетавате бижутата си, са безброй.

Заложете на многото пръстени

Имаме предвид пръстени – зашеметяващи, минималистични, но наистина класически. За да сте в тенденцията, сложете максимум 3 пръстена на един пръст. Съчетайте няколко скъпоценни камъка заедно, ако отивате на парти, или по-обикновените пръстени също работят за сравнително небрежен външен вид.

Разберете върху какво искате да фокусирате вниманието на другите

Ако искате да заложите на красивите си очи, то тогава ще подберете правилния грим. Така е с бижутата. Ако имате изящна и дълга шия, то ще искате тя да бъде центъра на цялата ви визия. Изберете красива огърлица.

Имайте предвид и деколтето си. Ако е V-образно, заложете на по-обемна огърлица. Ако е по-овално – подберете колие с по-къса верижка. Ако сте с поло, визията ви ще бъде перфектно допълнена от дълго и модерно колие.

Не прекалявайте

Да, възможно е да прекалите, що се отнася до бижутата. Знайте кога трябва да спрете. Ако отивате на сватба – имайте предвид темата й. За този повод почти всичко е позволено – тежки и дълги колиета, обеци. Ако пък отивате на домашно парти – ако носите дълго колие, забравете за обеците. Развихрете въображението си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay