Как да превърнете блога си в печеливш бизнес?

Да печелим пари от хобито ни

Как да превърнете блога си в печеливш бизнес?

Все повече хора се осмеляват да направят свой собствен блог за интересите си. В повечето случаи е чисто любителски, за да има къде да се изразяват като творци. Замисляли ли сте се, обаче, че е възможно дори да спечелите пари от него? Да, знаем, че сте тръгнали с безкористни цели, но какво по-хубаво от това да припечелваш, поне малко, от любимото ти занимание? Вижте и как можете да постигнете това

Първата стъпка е да създадете блога си! - Осмислете добре концепцията как искате да изглежда, какво да съдържа и как да бъде подесена информацията. Точната Ви визия за нешата е важна, тъй като, щом на Вас Ви харесва, то и на останалите ще им допадне. 

Споделяйте публикациите си - До колкото повече хора стигат, толкова по-добре за Вас, защото не се знае в кой момент ще попадне на правилните хора. Споделяйте във всики социални мрежи, в профила си във Facebook, както и в други групи, които смятате, че биха проявили интерес към продукта Ви. 

Образовайте се относно SEO - Не облещвайте очи, не е толкова сложно! Това е начинът, по който 
Google ще насочва хората към блога ви.

Включвайте се в различни събития - Това е начинът да разкажете на повече хора каква е дейността Ви. Вижте как можете да си запазите място на различни безплатни мероприятия и да обясните на хората за блога си и да ги заинтригувате да го посетят и следят.

Включете платени реклами с блога си!

Заложете на добрата реклама, качественото съдържание и добрия дизайн и със сигурност ще имате успех!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay