Как да се справим с романса в офиса

Романс в офиса

Как да се справим с романса в офиса

По случай Свети Валентин решихме да дадем няколко съвета на жените, които Купидон е навестил на служебното им място и оттогава имат връзка с колега. Без значение колко се опитваме да се борим, понякога любовта и работата се оплитат и няма какво да се направи.

 

Хората казват, че не бива да се смесват работа с удоволствие, но истината е че оплитането на любовния живот с този в офиса може да бъде много вълнуващо. Няма нищо по-хубаво от това денят да започва с пеперуди в корема, защото знаеш че отивайки на работа ще видиш човека, който те държи будна нощем... в добрия смисъл на думата.

 

Избирайки да започнете романс на работното място трябва да бъдете много внимателни и да не допускате връзката ви да ви обърква и да пречи на успеха ви. Имаме няколко съвета, които може да ви помогнат да се справите с тази ситуация, така че да бъде приятно, а не напрягащо преживяване. 

 

Уверете се, че си струва: замислете какво значи за вас – дали си струва. Готови ли сте да си загубите работата заради този човек? Дали да бъдете с него ще бъде достатъчно, че да понесете безработицата и ходенето по безброй интервюта? Ако смятате, че страстта, привличането и евентуалната любов с този мъж си струват всичките тези неща – действайте!

 

Не смесвайте алкохол с колеги: логично е, че ако всеки петък изпивате по няколко водки или мартинита с колегите от маркетинг, рано или късно нещо ще се случи с някой от тях. Имайте себеуважение и въздържание и не рискувайте работата си заради един флирт.

 

Личен живот: един ефикасен начин превантивно да предотвратите връзка в офиса е, ако имате стабилен личен живот – приятели, с които да нямате търпение да се видите, а защо не и партньор, който няма нищо общо с работата ви, в което вярвайте има много положителни неща.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay