Каква е свекървата ви според зодията й?

Разберете какво да очаквате от майката на мъжа си

Каква е свекървата ви според зодията й?

Отношенията между снаха и свекърва от край време са се превърнали в пословични. Сигурни сме, че образът на злата свекърва преследва немалко бъдещи булки, които тръпнат в очакване да кажат заветното "Да” на своите любими мъже. За ужасните проблеми, които имат двете жени в къщата, се е изписало и изговорило много.

Затова днес сме ви приготвили материал, благодарение на който да опознаете "врага” и да сте наясно какво да очаквате. И така, ето и какви са различните свекърви според техните зодии…

Овен
Свекървите, родени под знака на Овена, със сигурност не са "най-късата клечка”, която може да изтеглите. Разбира се, и те си имат своите недостатъци, но като цяло няма да усетите негативно отношение, дори и да съществува такова.

Телец
Стига да поддържате дома си спретнат и да се грижите добре за сина й, няма да имате никакви проблеми. И когато казваме " да се грижите”, свекървите Телци разбират да готвите добре. Освен това, тази жена може да бъде стабилна финансова опора за младото ви семейство.

Близнаци
Ако ви предстои да заживеете под един покрив със свекърва си, то по-добре си пригответе хапчета за главобол. Тези дами не са злонамерени, но често се изказват доста неподготвени. Все пак, знаем колко са бъбриви Близнаците, а когато добавим и свекърва към тази комбинация, положението става взривоопасно.

Рак
Ако майката на възлюбения ви е Рак и искате да имате топли взаимоотношения, то настройте се психически, че трябва да я "ухажвате”. Със сигурност няма да имате никакви проблеми, ако редовно й звъните по телефона, честитите й празниците или й правите малки подаръчета.

Лъв
Да си дойдем на думата! Ако сте се сдобили със свекърва Лъв, можем само да ви пожелаем успех. Тези дами обичат да командват, а още повече ще им се харесате, ако винаги се съгласявате с тях. Към своенравните Лъвици трябва да се подхожда с нужното уважение и внимание, никога не го забравяйте.

Дева
Сигурни сме, че повечето вицове за свекърви са измислени именно за нея. Колкото добродушна и мила да ви изглежда, това е измама! Тя обича да дава "тон в живота”, да мрънка, да се оплаква от всичко и надали някога ще успеете да задоволите високите й изисквания, така че няма смисъл да се тормозите.

Везни
Това е един от най-добрите варианти за свекърва, на който може да попаднете. Тя никога няма да се меси в отношенията ви, дори обратното - ще спазва дистанция, за да не ви притеснява излишно. Не се изненадвайте, ако често ви звъни да пиете кафе или да се разходите по магазините, тя просто иска да сте приятелки.

Скорпион
Тези дами определено са "нож с две остриета”, така че бъдете внимателни. Дръжте се максимално мило и любезно, когато сте в нейна компания, защото веднъж ядосате ли я, няма връщане назад.

Стрелец
Ако свекърва ви е представителка на тази зодия, то няма за какво да се притеснявате. Тя винаги е "над нещата” и никога не се бърка в чужди отношения, пък били те и на сина й. Ако сте по-чувствителни натури, бъдете готови, защото на тези дами определено им липсва тактичност.

Козирог
Козирозите гледат философски на живота и никога не приемат децата си като тяхна лична собственост. От тази гледна точка, свекървите от този зодиакален знак не биха си позволили да дойдат неканени на гости, нито пък ще ви канят особено често. Но това щастие си има цена - не очаквайте от тази жена да ви помага в грижите за децата, тя просто ще иска да им се радва от време на време.

Водолей
Тези свекърви са модерни, усмихнати и вечно забързани. Все пак, бъдете нащрек, защото ще очакват от вас постоянно да вършите нещо и да живеете с техните темпове. В противен случай, не се учудвайте, ако си извоювате прякора "мързеланка”.

Риби
С такава свекърва, брачният ви живот ще бъде песен! Тя ще ви помага с каквото може и ще ви приема като собствена дъщеря. Може да разчитате на нея за всичко, дори ако просто имате нужда да поплачете на нечие рамо.

Ако тази статия ви е била интересна и искате да четете още "зодиакални” материали, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

27 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay