Каква е тайната за отслабването на Ивана?

Каква е тайната за отслабването на Ивана?

Фолклорната певица Ивана винаги е била открита относно борбата си с теглото през годините. В интервю тя спомена, че е опитвала различни диети и режими, за да постигне желаните резултати. Един такъв режим е "Зоната", който тя следваше стриктно в продължение на осем години. Ивана често публикува снимки и видеоклипове в социалните медии, демонстриращи трансформацията си, и дори създаде готварска книга, озаглавена "Ивана кухня", която включва рецепти, подходящи за нейния начин на хранене.

Въпреки това, неотдавнашни твърдения предполагат, че Ивана всъщност е използвала лекарството Ozempic, предназначено за лечение на диабет, за отслабване. Източниците разкриват, че певицата е започнала да приема инжекциите преди шест години по препоръка на личния си ендокринолог. Удивителните резултати, които последваха, доведоха до това, че други знаменитости, като Галена, Деси Слава, Преслава, Златка Райкова и Антония Петрова, също са опитали лекарството.

За разлика от Ивана, тези звезди избраха да запазят употребата на Ozempic в тайна. Някои дори открито промотираха други методи за отслабване в своите профили в социалните медии, без да разкриват собственото си използване на мощното лекарство. Това повдига въпроси относно етиката на популярните личности, които насърчават определени диети или лечения, без да разкриват собствения си опит с тях.

Важно е да се отбележи, че докато Ozempic е одобрен за лечение на диабет тип 2, неговата употреба извън предназначението му за отслабване крие рискове. Страничните ефекти могат да включват гадене, повръщане, коремна болка, умора и понижени нива на кръвната захар. Освен това внезапното отслабване поради лекарства като Ozempic може да доведе до увисване на кожата и други физически проблеми.

Като се има предвид нарастващият брой знаменитости, за които се съобщава, че използват Ozempic за отслабване, става ясно, че е необходима по-голяма прозрачност по отношение на техните избори за здраве и красота. Като споделят своя опит – както положителен, така и отрицателен – тези публични личности биха могли да помогнат за насочване на другите към по-безопасни и по-здравословни начини за постигане на целите им за отслабване.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay