Отново се появи измама с фалшиви профили на Юлиан Вергов

Отново се появи измама с фалшиви профили на Юлиан Вергов

Фалшиви акаунти, представящи се за популярния актьор Юлиан Вергов, циркулират в интернет, причинявайки неудобство на самия Вергов. Измамниците използват снимките на актьора, за да създадат фалшив акаунт и безсрамно общуват с неговите фенове и приятели.

В своя истински профил във Facebook Вергов сподели екранни снимки от разговори с измамника, който твърди, че се казва Юлиан Емилиянов, споделяйки същото бащино име като актьора. Лъжливият човек се опитва да поиска услуги и дори моли лицето, с което общува, да се свърже с него, въпреки че изрично му е казано, че съобщенията са фалшиви.

Недоволен от постоянните фалшификации, Вергов изрази разочарованието си в публикацията, наричайки човека "възхитителен лъжец". Актьорът също така разкри, че има повече от седем фалшиви профила в интернет, които злоупотребяват с неговата самоличност.

Междувременно друг проблем възникна с фалшив акаунт, създаден в Instagram на фолк звездата от 90-те години Еми Стамболова. От профилите на близки до нея хора бързо предупредиха последователите й, че и двата профила са били хакнати и че трябва да се избягва всякаква комуникация с тях.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay